Πρόσκληση για την 20η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Πρόσκληση για την 20η Δημόσια Τακτική ΣυνεδρίασηΔημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Δήμου Αλμυρού σχετικά με τα θέματα της έκτακτης συνεδρίασης των συμβούλων που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου:

Καλείστε να προσέλθετε  στην 20η Δημόσια Έκτακτη Συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα, την 11η  του μηνός Οκτωβρίου  του έτους 2018, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη  και ώρα 14.00΄ μ.μ. για συζήτηση  και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 

 

  1. Υποβολή πρότασης, με τίτλο «Δημιουργία πλατφόρμας διαχείρισης γεωχωρικών δεδομένων και ψηφιακής βάσης δεδομένων δικτύων και υποδομών ύδρευσης Δήμου Αλμυρού», στην Α/Α ΟΠΣ:2826, με Κωδικό 16.36.2.Π7, πρόσκληση του Ε.Π. «Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.», του Α.Π.16 «Τεχνική συνδρομή ταμείου συνοχής», με τίτλο «Ενίσχυση/υποστήριξη εμπλεκόμενων στα έργα του τομέα περιβάλλοντος στην άσκηση του έργου τους».
  2. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Αλμυρού και Δ.Ε.Υ.Α. Αλμυρού για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία πλατφόρμας διαχείρισης γεωχωρικών δεδομένων και ψηφιακής βάσης δεδομένων δικτύων και υποδομών ύδρευσης Δήμου Αλμυρού».

 

Ο Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου

Νικόλαος Καλλές

 
Αφήστε μια απάντηση