Περήφανοι γονείς στη θεαματική επίδειξη των Budokai Fighters Αλμυρού
Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε… Περισσότερο από τους “Μαχητές” μικρούς και μεγάλους, περισσότερο από τους εκπαιδευτές, καμαρώνουν οι γονείς κάθε φορά που στα αθλητικά και πολιτιστικά τους δρώμενα, παρακολουθούν την πρόοδο των παιδιών τους.

Σε μια τέτοια εκδήλωση, μας κάλεσε ο sensei -4 dan- Αντώνης Λεωνίδας, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο dojo των Μαχητών Budokai Αλμυρού. Ο Αγιασμός για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά τελέστηκε από τον π. Χρήστο Μπούντη και έπειτα είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε σε μια ακόμη απονομή μαύρης ζώνης. Η αθλήτρια Σιμπλίδη Χριστίνα, κατέκτησε τη μαύρη ζώνη 1o dan από την Παγκόσμια Οργάνωση Wold Kyokushin Budokai, αλλά και αυτή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ziu zitsu, με σχεδόν άριστη βαθμολογία.

Μετά από δέκα χρόνια δυναμικής παρουσίας των “Μαχητών”, ο sensei, αλλά και οι γονείς των αθλητών, απολαμβάνουν τους καρπούς των Τεχνικών σεμιναρίων, της άρτιας καθοδήγησης για το “χτίσιμο” χαρακτήρα και αγωνιστικού πνεύματος και τις συμμετοχές σε διασυλλογικά τουρνουά, μέσα από την πρόοδο των αθλητών.

Περισσότερα μπορείτε να διαπιστώσετε, μέσα από το βίντεο που ακολουθεί, αλλά και τα στιγμιότυπα στις φωτογραφίες.

Πριν κλείσουμε το ρεπορτάζ, αξίζει να πούμε το ευρηματικό κλείσιμο της εκδήλωσης, με τον αεικίνητο μικρό γιό του sensei, να επισφραγίζει με ένα χιουμοριστικό τρόπο, μια εξαιρετική επίδειξη.

 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/pg/olaostouAlmyroualmyros/photos/?tab=album&album_id=2311007095579330&__xts__%5B0%5D=68.ARD9_ihOvUEJB_dBcMsubqcvoVjdARXCan6zGCfbICyKsPvTarsMSVIIlY5G_mDrliJW5etGUXXaopKRoJgJ_keMSwW046JxYqEVpgGbKPqns8bPt9_wwEKMoCrsB44PrAICaXQG4krYfFU0LQ7H841ljRg8kyPMguXUqOo21ZyNQMlUfHS48w&__tn__=-UC-R

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.