ΑΟΣ Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»: Παρουσίαση της δημόσιας τοιχογραφίας της ομάδας UrbanAct - Λαός Του Αλμυρού

ΑΟΣ Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»: Παρουσίαση της δημόσιας τοιχογραφίας της ομάδας UrbanAct

Δημοσιεύουμε πρόσκληση του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», στην παρουσίαση της δημόσιας τοιχογραφίας στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού:

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της δημόσιας τοιχογραφίας στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» στο πλαίσιο της υλοποίησης των δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:

09:00 – 09:15

  • Προσέλευση των μέσων μαζικής επικοινωνίας.

09:15 – 10:00

  • Ενημέρωση (ισόγειο, αίθουσας εκδηλώσεων) για τη δημόσια τοιχογραφία από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιάννη Κίτσιο και τον εκπρόσωπο της ομάδα UrbanAct κ. Κυριάκο Ιωσηφίδη. Προβολή δίλεπτου βίντεο για τη δημόσια τοιχογραφία της ομάδα UrbanAct.

11:00 – 13:00

  • Προσέλευση μαθητών/τριών των Δημοτικών Σχολείων στο χώρο του εργοστασίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»
  • Δημιουργία τοιχογραφίας από τους/τις μαθητές/τριες σε προσχεδιασμένο χώρο δημόσιας τοιχογραφίας με την βοήθεια της UrbanAct
  • Γνωριμία και αθλοπαιδιές των μαθητών/τριών με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που θα είναι στις εγκαταστάσεις και θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με τους μαθητές/τριες.

Στους/στις μαθητές/τριες θα μοιραστούν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, αναμνηστικά (στυλό, ημερολόγια και σχολικά προγράμματα, αθλητικό υλικό).

Η συνεργασία με το χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας θα συνεχιστεί και με επόμενες εκπαιδευτικές δράσεις. Ξεκινούμε αυτή την εκπαιδευτική συνεργασία συμβολικά με τα σχολεία της Νέας Αγχιάλου, ενώ σύντομα θα προσκαλέσουμε σχολεία από όλη την Μαγνησία και σε άλλες δράσεις (εκδηλώσεις, εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.ά.).

Τέλος σας θυμίζουμε ότι οι δράσεις και οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια, από την ίδρυση της ιστορικής συνεταιριστικής οργάνωσης της Νέας Αγχιάλου, είναι μια ευκαιρία για την ανάδειξη της μοναδικής συνεργατικής ιστορίας της Νέας Αγχιάλου και επιθυμούμε τη συνεργασία σας σ’ αυτή τη γιορτή.

Για κάθε διευκρίνιση ή άλλη πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας.

 

Εκ μέρους του Αγροτικού Οινοποιητικού

Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.