Με σύνθημα την αγάπη «Για τα παιδιά μας…» η παρουσίαση βιβλίου του Αρχ. Γ. Γιαννιού | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Με σύνθημα την αγάπη «Για τα παιδιά μας…» η παρουσίαση βιβλίου του Αρχ. Γ. Γιαννιού

Με σύνθημα την αγάπη για τα παιδιά μας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου του Αρχιμανδρίτη Γεωργίου Γιαννιού, με τίτλο «Για τα παιδιά μας…», το απόγευμα της Κυριακής 11 Νοεμβρίου 2018.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην υπόγειο αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αλμυρού, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν.

Συντονιστής της εκδήλωσης, ο Αρχιμανδρίτης, ο οποίος κατά την έναρξη της παρουσίασης ευχαρίστησε όλους για την τιμή παρουσία τους και τη στήριξή τους σε κάθε του εγχείρημα. Συγκεκριμένα, τόνισε πως στο βιβλίο εμπεριέχονται οι ομιλίες που έχουν πραγματοποιηθεί στις σχολές γονέων των Ενοριών της περιοχής μας. Πρόκειται για ένα βιβλίο το μπορεί να λειτουργήσει ως εγχειρίδιο στην αποκατάσταση των σχέσεων των γονέων με τα παιδιά τους.

Η κα Γεωργία Μποντού – Τοκαλή (πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βόλου – εκπαιδευτικός), η κα Θεοδώρα Λωρίτη (ψυχολόγος) και η κα Μαρία Μπουκουβάλα (εκπαιδευτικός – εμψυχώτρια Κ.Δ.Α.Π. Αλμυρού), μίλησαν για το βιβλίο, συνδέοντας το περιεχόμενό του με προσωπικά βιώματα και εμπειρίες.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής μας έδωσαν το παρόν.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η Χορωδία του Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως, υπό την καθοδήγηση της μαέστρου κας Μαριάννας Σαμαρτζή.

Κατά την είσοδο στον χώρο στης εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ι.Ν. Αγ.Νικολάου Αλμυρού και για το Σπίτι Γαλήνης του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως.

 

Αφήστε μια απάντηση