Πρωινό Δελτίο Τύπου 8-11-2018 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Πρωινό Δελτίο Τύπου 8-11-2018 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής  επικαιρότητας 8η Νοεμβρίου 2018. “Ανοίξτε” όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες

Με 1 ευρώ επιβαρύνονται οι λογαριασμοί ΔΕΗ, πως γίνεται χρήση ηλεκτρονικού λογαριασμού για να γλιτώσετε την έξτρα χρέωση

Με ένα ευρώ θα επιβαρύνονται από την 1η Δεκεμβρίου οι λογαριασμοί της ΔΕΗ που αποστέλλονται στους καταναλωτές σε χάρτινη μορφή. Αυτό ανακοίνωσε η διοίκηση της επιχείρησης, καλώντας τους πελάτες της να επιλέξουν τη χρήση ηλεκτρονικού λογαριασμού (e bill).

Η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΗ αναφέρει τα εξής:
«Η ΔΕΗ, καλεί τους πελάτες της στην επιλογή χρήσης ηλεκτρονικού λογαριασμού. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται ο χρόνος και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της επιχείρησης, η εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων και η ουσιαστική ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών αειφορίας της.

Ολονυχτία για τον Κατσίφα – Ανεβαίνουν λεωφορεία για την κηδεία

Το μεσημέρι της Πέμπτης (13.00 τοπική ώρα) θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η ταφή του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στο κοιμητήριο του χωριού.

Η σορός του παραλήφθηκε από τους συγγενείς του τα ξημερώματα της Τρίτης, δέκα ημέρες από τη στιγμή που έπεσε νεκρός από πυρά της αστυνομίας της Αλβανίας και ενώ είχε νωρίτερα πυροβολήσει, όπως αναφέρουν οι αλβανικές αρχές, με Καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών.

Οι συγχωριανοί του Κωνσταντίνου Κατσίφα, μετέφεραν σήμερα στα χέρια την σορό του, η οποία ήταν σκεπασμένη με την ελληνική σημαία.

Η Κομισιόν κήρυξε εκστρατεία κατά του καρτέλ των κατασκευαστικών

Οι εταιρείες που επιδιώκουν να αναλάβουν δημόσια έργα σε όλη την Ευρώπη και συνεπώς και στην Ελλάδα πρέπει πλέον «να είναι και να φαίνονται» απαλλαγμένες από κάθε κακοδαιμονία.

Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αποτελεί «σταθμό» στην ιστορία των δημοσίων έργων αλλά και μια «βόμβα» στα θεμέλια του συστήματος διαγωνισμών και εκτέλεσής τους. Οι παράπλευρες επιπτώσεις στην αγορά ενδέχεται να αποδειχθούν σημαντικότερες από την ίδια την απόφαση.

Αναδρομικά: «Μέσα» ένστολοι, γιατροί, δικαστικοί, πανεπιστημιακοί και συνταξιούχοι – Πότε και πώς θα λάβουν το ποσό
Αφήστε μια απάντηση