Βόλεϊ: Οι Κορασίδες του ΓΣΑ κέρδισαν και την Άμιλλα Τρικάλων | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Βόλεϊ: Οι Κορασίδες του ΓΣΑ κέρδισαν και την Άμιλλα ΤρικάλωνΤην Κυριακή 11 Νοεμβρίου άρχισε η Β’ φάση των Κορασίδων στον Η’ όμιλο, μετά τη μέχρι τώρα θριαμβευτική πορεία και πρόκριση του αντίστοιχου Τμήματος των κοριτσιών μας.

Στην πρώτη αγωνιστική της νέας φάσης οι «μικρές» του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού υποδέχτηκαν την Άμιλλα Τρικάλων, στο Κλειστό του Αλμυρού, ώρα 16:00, και την κέρδισαν με 3-0 σετ,  με την παρουσία και τη στήριξη των ντόπιων φιλάθλων, μπαίνοντας με το «δεξί» και στο νέο γύρο.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι κορασίδες αγωνίστηκαν σχεδόν με την ίδια σύνθεση του αγώνα πρωταθλήματος Γυναικών και έδωσαν δυο νικηφόρους αγώνες μέσα σ’ ένα 24ωρο.

Τα σετ κατά σειρά: 25-16, 25-13 και 25-19

Περικλής Ξύδης (προπονητής): Μητσογιάννη Βάσια, Τσιγάνη Βίβιαν, Αραμπατζή Χριστίνα, Αραμπατζή Σοφία, Μπουκουβάλα Ιωάννα, Χασιώτη Ευτυχία, Κυρίτση Αναστασία, Τσανή Πηνελόπη, Ξύδη Μαρίνια, Κωτούλα Κωνσταντίνα, Κωνσταντίνου Εύη, Μαυρογένη Ισιδώρα, Χατζηκυριάκου Βασιλική και Κουτέ Ελεάνα.

 

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 20:30’ το βράδυ άρχισε το φετινό πρωτάθλημα Γυναικών στο Βόλεϊ, με τις Αλμυριώτισσες του Περικλή Ξύδη να μονομαχούν στην αυλαία με τα Φάρσαλα, εκστρατεύοντας στη γειτονική πόλη και νικώντας τις …γειτόνισσες με 1-3 σετ.

Αναλυτικά και κατά σειρά τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής:

10-25, 25-21, 16-25 και 20-25.

Με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού αγωνίστηκαν: Περικλής Ξύδης (προπονητής): Πανταζή Ιωάννα, Μητσογιάννη Βάσια, Τσιγάνη Βίβιαν, Αραμπατζή Χριστίνα, Αραμπατζή Σοφία, Μπουκουβάλα Ιωάννα, Χασιώτη Ευτυχία, Κυρίτση Αναστασία, Τσανηή Πηνελόπη, Ξύδη Μαρίνια, Κωτούλα Κωνσταντίνα, Κωνσταντίνου Εύη, Μαυρογένη Ισιδώρα και Κουτέ Ελεάνα.

 
Αφήστε μια απάντηση