«Δημ. Νασίκας: Έννοια μας ο δημότης και συνεχίζουμε. Διαγράφηκαν οι Τρ. Γκογκινούδης και Ι. Σκρίμπας»


Δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής Ρήγα Φεραίου.

Η δημοτική αρχή προσηλωμένη στον στόχο της που δεν είναι άλλος  από το να βρίσκεται καθημερινά πλάι  στον δημότη,  επιλύοντας κάθε λογής προβλήματα, δέχθηκε το τελευταίο διάστημα μια ανοίκεια  πολιτική στάση και  συμπεριφορά από τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη και Ιωάννη Σκρίμπα.

Οι  συγκεκριμένοι δημοτικοί  σύμβουλοι, εξυπηρετώντας,  άραγε, ποιες σκοπιμότητες,  επέλεξαν να επιδεικνύουν τον τελευταίο καιρό μια πολιτικά αλλόκοτη συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα πλειοψηφίας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου  εξάντλησαν όλη την πολιτική τους  …επάρκεια,  αντιδρώντας  στην ψήφιση του τεχνικού προγράμματος για το 2019.

Επιπλέον σε στενούς τους κύκλους, σκοπίμως διέβαλαν το έργο της δημοτικής αρχής, της οποίας μέλη της ήταν μέχρι χθες.  

Όταν πρόκειται για το καλό της πόλης και των δημοτών,  τα προσωπικά συμφέροντα, οι φιλοδοξίες και επιδιώξεις μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν αγγίζει τους δύο δημοτικούς συμβούλους.

Για τους παραπάνω λόγους πρότεινα στην ομάδα πλειοψηφίας  την διαγραφή τους , η οποία έγινε αποδεκτή.

Οι ίδιοι επέλεξαν μετά από  κάποιες ώρες να  «βαφτίσουν» τη  διαγραφή τους σε οικειοθελή ανεξαρτητοποίησή τους.

Παραδίδουμε τη στάση τους στην κρίση των συμπολιτών μας, τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και συνεχίζουμε…

Όσον αφορά το τεχνικό πρόγραμμα ύψους 3.000.000 ευρώ, το οποίο οι δύο διαγραφέντες σύμβουλοι δεν ψήφισαν, θα ξανατεθεί μαζί με τον προϋπολογισμό  του 2019 προς ψήφιση.

Πλέον από τη στάση τους θα  διαφανεί εάν  επιδίωξή τους είναι  το όφελος του Δήμου και των δημοτών ή άλλες πολιτικές τους επιδιώξεις.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.