Επιστολή της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών προς ΔΕΔΔΗΕ για την αναγκαιότητα παραμονής | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Επιστολή της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών προς ΔΕΔΔΗΕ για την αναγκαιότητα παραμονήςΔημοσιεύουμε επιστολή της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού προς τη ΔΕΔΔΗΕ για την αναγκαιότητα παραμονής των υπηρεσιών της στον Αλμυρό!

Το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ από την πόλη του Αλμυρού δεν αποτελεί την αρχή και σαφέστατα ούτε και το τέλος, μιας τακτικής ενός συνόλου συγκεκριμένων κινήσεων που στοχεύει στην εξασφάλιση-διατήρηση των οικονομικών επιδόσεων όχι μιας χώρας αλλά μιας κυβέρνησης.

Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, υπογραμμίζει την θεμελιακή ανάγκη ύπαρξης υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ αφενός για την υποστήριξη της οικιακής, εμπορικής, αγροτικής, επιχειρηματικής, βιοτεχνικής και βιομηχανικής κοινότητας που λειτουργεί στη περιοχή, ένα επίπεδο που δεν επιτρέπει χρονικές παρεκκλίσεις σε τεχνικά προβλήματα που πάντα προκύπτουν.

Το υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ του Αλμυρού, αποτελεί το κέντρο εξυπηρέτησης για τους κατοίκους πλήθους χωριών με θαλάσσιο, πεδινό και ορεινό χαρακτήρα, γεγονός που ανθρωπιστικά και μόνο διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για την αναγκαιότητα παραμονής του στην πόλη μας.
Η Ένωση Επαγγελματιών, βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού επισημαίνει την ανάγκη επαναξιολόγησης του ενδεχομένου απομάκρυνσης του υποκαταστήματος ΔΕΔΔΗΕ πριν προκύψουν ουσιαστικότερα προβλήματα στον ενεργειακό τομέα στην ευρύτερη περιοχή μας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης

Κοινοποίηση 1. Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου 2. Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας (ΔΠΚΕ) (ΔΕΔΔΗΕ Λαμίας) 3. Διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ Βόλου
Αφήστε μια απάντηση