Σε κέντρο αποκατάστασης νοσηλεύεται η υπάλληλος του Δήμου – Συνεχίζεται η ΕΔΕ για το ατύχημα | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Σε κέντρο αποκατάστασης νοσηλεύεται η υπάλληλος του Δήμου – Συνεχίζεται η ΕΔΕ για το ατύχημαΣε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα μεταφέρθηκε η 58χρονη υπάλληλος του Δήμου Αλμυρού πριν λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η Π.Ζ. πριν λίγες ημέρες βγήκε από τη Μ.Ε.Θ. του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου και μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Με την υγεία της να βελτιώνεται σταδιακά. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το διάστημα που θα χρειαστεί για την πλήρη αποκατάστασή της.

Θυμίζουμε πως το ατύχημα συνέβη την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στην Ευξεινούπολη. Η υπάλληλος καθαριότητας τους Δήμου Αλμυρού για αδιευκρίνιστους λόγους τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων. Άμεσα διεκομίσθη στο Κ.Υ Αλμυρού και από εκεί συνοδεία χειρουργού στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρέμεινε για ένα μήνα περίπου στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Για το ατύχημα έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη.

Κάλεσμα της ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας σε ενίσχυση της εργαζόμενης

Η ΔΑΣ- ΟΤΑ Μαγνησίας, τα εκλεγμένα μέλη της παράταξης, καλούν τα άλλα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας στην λήψη απόφασης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (δια περιφοράς), προκειμένου να ενισχύσουν με τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομική βοήθεια τη συναδέλφισσα τους Π. Ζ. που νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας Αρωγή, μετά από το σοβαρό εργατικό ατύχημα που είχε κατά την ώρα της δουλειάς της, (18-10-2018), ως συνοδός απορριμματοφόρου στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού.
«Καλούμε δε, την Δημοτική Αρχή Αλμυρού, που έχει ευθύνη για το σοβαρό , παρ΄ ολίγον θανατηφόρο, εργατικό ατύχημα της συναδέλφισσας, να αναλάβει τα έξοδα μέχρι της πλήρους αποκατάστασης της υγείας της» καταλήξει η ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΟΤΑ.
Αφήστε μια απάντηση