Έφυγε από κοντά μας ο Αλέκος Καραμπάσης – Ψυχή του πολιτισμού και της Ευξεινούπολης | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Έφυγε από κοντά μας ο Αλέκος Καραμπάσης – Ψυχή του πολιτισμού και της ΕυξεινούποληςΦτωχότερη είναι πλέον η Ευξεινούπολη, μετά την απώλεια της ψυχής του πολιτισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την απώλεια του Ανατολικορωμυλιώτη Αλέκου Καραμπάση.

Ο Αλέκος μας άφησε σε ηλικία 64χρονών, αιφνίδια και από φυσικά αίτια, σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Η δημοτική παράταξη την οποία υπηρέτησε, η Δημοτική Πρωτοβουλία, με επικεφαλής το Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, αλλά και το Τοπικό Συμβούλιο Ευξεινούπολης, μετά από κάλεσμα του Προέδρου της Αργύρη Τέφογλου, εξέδωσαν ψηφίσματα,  με τα οποία συλλυπούνται τους οικείους του, αποδίδοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Ο Αλέκος Καραμπάσης, είχε πλούσια προσφορά στην τοπική κοινωνία. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αλμυρού, Πρόεδρος της Ευξεινούπολης, μέλος τοπικού συμβουλίου Ευξεινούπολης, Πρόεδρος και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, μέλος θεατρικών ομάδων. Ο Αλέκος, ήταν επίτιμο μέλος συλλόγων της Ευξεινούπολης και είχε βραβευθεί για την προσφορά του. Μας έχει χαρίσει δυνατές στιγμές μέσα από την παρουσίαση του Καρναβαλιού της Ευξεινούπολης, αλλά και των θεατρικών, όπου με το πηγαίο ταλέντο του, συνήθιζε να κλέβει την παράσταση.

Φίλος μικρών και μεγάλων, άνθρωπος με αυτοσαρκασμό, φίλος μου… Συλλυπούμαστε την οικογένειά του και ευχόμαστε να περνά καλά και ‘κει πάνω!

(αργότερα θα ενημερωθεί το άρθρο με τη μέρα και ώρα της κηδείας)

Βιβή Τσιντσίνη

 

Ο εθελοντισμός και οι συνεργασίες στον Πολιτισμό – έκδοση 19-9-2015

 

Η Ευξεινούπολη τίμησε τους εθελοντές της (βίντεο-φωτο)

Αναμνήσεις από έναν Οκτώβρη του ’63 – έκδοση 26/10/2013

Η Δημοτική Κοινότητα Ευξεινούπολης σε τροχιά ανάπτυξης

Το καρναβάλι της Ευξεινούπολης

«Βραδιά Καντάδας» 2013 (βίντεο – φωτο)

Ενημέρωση για τις ανασκαφές στη Μαγούλα των Ζερελίων
Αφήστε μια απάντηση