Δημοτική Πρωτοβουλία για τον Αλέκο Καραμπάση – Αντίο φίλε | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Δημοτική Πρωτοβουλία για τον Αλέκο Καραμπάση – Αντίο φίλεΑδόκητα έφυγε χτες από τη ζωή ο Αλέκος Καραμπάσης, αγαπημένος φίλος και στέλεχος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, ακούραστος εργάτης της ζωής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Πολιτισμού σε όλα του τα χρόνια.

Από το 1982 έως σήμερα η παρουσία του στα κοινά από διάφορες θέσεις ευθύνης ήταν αδιάλειπτη και διαρκής.
Με όσες δυνάμεις διέθετε προσπάθησε να επιλύσει μικρά και μεγαλύτερα ζητήματα της καθημερινότητας του τόπου του, της Ευξεινούπολης που τόσο πολύ αγάπησε είτε αυτά αφορούσαν το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής (σκουπιδότοποι), είτε την ύδρευση (επάρκεια νερού), είτε την εκπαίδευση (Δημοτικό σχολείο, Δεύτερο Νηπιαγωγείο) είτε τον Πολιτισμό (Μουσείο Αύρας Παπαδοπούλου και Λαογραφικό Μουσείο Ανατολικής Ρωμυλίας).
Πάντα γελαστός και προσηνής, πάντα με τον καλό λόγο για όλους, ο Αλέκος αποτελούσε ζωντανό παράδειγμα της δύναμης που γεννά η καλή προαίρεση, η αισιοδοξία και η θέληση για έναν καλύτερο κόσμο.
Αγαπητός απ’ όλον τον κόσμο, απέδειξε έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια πως η ζωή αξίζει στ’ αλήθεια μονάχα όταν τη ζεις με ανιδιότέλεια και διάθεση προσφοράς προς τον διπλανό.
Το 1986 εκλέγεται κοινοτικός σύμβουλος.
Το 2002 εκλέγεται Δημοτικός σύ
μβουλος Αλμυρού και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης. Το 2007 εκλέγεται εκ νέου Δημοτικός Σύμβουλος και διατελεί για ένα χρόνο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και έως το 2010 Πρόεδρος του φορέα υγείας της Επιχείρησης Πολιτισμού και του Πολιτιστικού Οργανισμού.
Λένε πως οι άνθρωποι πεθαίνουν μονάχα όταν σβήνουν από τη μνήμη όσων μένουν πίσω. Από αυτή την άποψη, ο Αλέκος μας δεν κινδυνεύει, ούτε πρόκειται να κινδυνεύσει ποτέ.
Άφησε χνάρι σταθερό και ανεξίτηλο.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απευθύνει τα πιο ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στους οικείους του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Καλοτάξιδος Αλέκο.
Αφήστε μια απάντηση