Όμορφες δημιουργίες και μεγάλη ανταπόκριση στο bazaar του Γυμνασίου Ευξεινούπολης | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Όμορφες δημιουργίες και μεγάλη ανταπόκριση στο bazaar του Γυμνασίου ΕυξεινούποληςΤο απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον Φιλανθρωπικό Bazaar ενόψει Χριστουγέννων, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Ευξεινούπολης.

Η διευθύντρια του σχολείου κα Μαρία Σταυραντώνη σε συνεργασία με τον Σύλλογο διδασκόντων, τους γονείς και τους μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης διοργάνωσαν για μια ακόμη χρονιά τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Η κα Σταυραντώνη ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και τους καθηγητές για τις δημιουργίες τους και για τη σημαντική βοήθειά τους στο Bazaar, την κα Καραγιαννοπούλου για την επιμέλεια του σκετς που παρουσίασαν οι μαθητές, την κ. Κούτσικου Άννα, για τη χορωδία, το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τις κατασκευές τους και την προσφορά τους, τους γονείς των μαθητών για τις καταπληκτικές δημιουργίες τους και τα γλυκίσματα που πρόσφεραν, την Σαραφάκη Αγγελική και Σαραφάκη Κατερίνα για την προσφορά τους, τους χορηγούς της εκδήλωσης και όσους συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθεί.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκε βίντεο, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, η χορωδία ερμήνευσε γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ το σκετς που παρουσίασε ομάδα μαθητών κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο, ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ευξεινούπολης κ. Τέφογλου Αργύρης, εκπαιδευτικοί, πρόεδροι Συλλόγων, γονείς, μαθητές. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζουμε πως τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν σε οικογένειες μαθητών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, στο ίδρυμα Κιβωτός του Κόσμου και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Αφήστε μια απάντηση