Νεοσύστατες θεατρικές ομάδες φιλοξενεί ο Αλότοπος - Λαός Του Αλμυρού

Νεοσύστατες θεατρικές ομάδες φιλοξενεί ο ΑλότοποςΤην φιλοξενία θεατρικών ομάδων αποφάσισαν τα μέλη της ΚοινΣΕπ Αλότοπος, για τη φετινή χρονιά. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης, αποφασίστηκε φέτος να δημιουργηθούν, να φιλοξενηθούν και να υποστηριχθούν θεατρικές ομάδες για παιδιά και ενηλίκους στην αποθήκη της Αλατοστράτας.

Ήδη έχουν δημιουργηθεί τρεις ομάδες. Μια παιδική για παιδιά από 6 έως 11 ετών, μια εφηβική για εφήβους από 12 έως 18 ετών, καθώς και η ομάδα των ενηλίκων, οι οποίες συντονίζονται από τον Αλότοπο και τους εθελοντές του.

Σύμφωνα με τα μέλη του Αλότοπου η φιλοξενία θεατρικού εργαστηρίου έγινε άμεσα αποδεκτή με ενθουσιασμό. Το θέατρο έχει τη δύναμη να συμβάλει στην πνευματική καλλιέργεια ενός παιδιού και να το κάνει να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν και άλλες μορφές έκφρασης. Πρόκειται για μια ζωντανή τέχνη η οποία καταφέρνει να μεταδίδει στο παιδί συγκλονιστικά συναισθήματα, γνώσεις, μηνύματα, και να ενεργοποιεί τα πνευματικά του χαρίσματα.

Σκοπός λοιπόν της θεατρικής ομάδας είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες το σώμα τους και τα όριά του, να αποκτήσουν αντίληψη του χώρου και του χρόνου, να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και να αναπτύξουν την ικανότητα της έκφρασης και της επικοινωνίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην παιδική (6-11 ετών) και εφηβική (12-18 ετών) θεατρική ομάδα, αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής στην ήδη υπάρχουσα ομάδα ενηλίκων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Βασίλη Γιαννουλάκη. Τηλ. Επικοινωνίας: 698 148 8648.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.