Βραδιά αλληλεγγύης διοργάνωσαν οι Σύλλογοι της Ν. ΑγχιάλουΤο βράδυ της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά αλληλεγγύης, στην ταβέρνα «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» της Νέας Αγχιάλου.

Πρόκειται για μια σύμπραξη των περισσότερων Συλλόγων της Νέας Αγχιάλου, η οποία οργανώνεται αδιαλείπτως τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Για μια ακόμη χρονιά, με την καθολική συμμετοχή των τοπικών συλλόγων, την φιλανθρωπική διάθεση και προσφορά καταστημάτων και τοπικής κοινωνίας και την αφιλοκερδή συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη βραδιά κοινωνικής αλληλεγγύης.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με όλα τα είδη μουσικής, εφόσον στο πρόγραμμα  της εκδήλωσης συμμετείχαν καλλιτέχνες της Νέας Αγχιάλου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν και ταξίδεψαν το κοινό με τις μελωδίες τους αφιλοκερδώς οι:

Αιμονιώτης Βασίλης, Ακρίβος Ιωάννης,  Αποστολόπουλος Γιώργος, Βούζας Θωμάς, Δράγνης Στέλιος, Κόκκινος Τζίνο, Κόκκινος Τόλης, Κολώνης Ντίνος, Κοντοβάς Γιάννης, Κουτσοβασίλης Κώστας, Μουτζούρης Στέλιος, Πάγκαλος Γιώργος, Πάγκαλου – Qori Aida, Σταμούλης Γιώργος, Σταυράκη Χαρά, Τζάερλης Φάνης και Τζουμερκιώτης Δημήτρης.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν οι:

 

 1. Αθλητικός Σύλλογος  «ΠΥΡΑΣΟΣ» Νέας Αγχιάλου
 2. Αθλητικός Σύλλογος Φθιώτιδες Θήβες – Νέα Αγχίαλος
 3. Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου.
 4. Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Δημητριάς
 5. Ορειβατικός Σύλλογος Νέας Αγχιάλου
 6. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου
 7. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Ευγένιου» 1ου Δημοτικού Σχολείου.
 8. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Βαρνάλειου» 2ου Δημοτικού Σχολείου.
 9. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου
 10. Σύλλογος Γυναικών
 11. Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων
 12. Σύλλογος εν Θεσσαλία Οξυωτών
 13. Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών
 14. Φιλοπρόοδος Σύλλογος

Το παρόν έδωσε ο κ. Καπουρνιώτης Μιχάλης Αντιδήμαρχος Ν. Αγχιάλου, η κα Κότογλου Δέσποινα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Βόλου, η κα Μποντού – Τοκαλή Γεωργία πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας και νυν Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Βόλου και ο κ. Διαμαντένιας Θεολόγος Δημοτικός Σύμβουλος.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.