Απολαυστική συναυλία με τον Γ. Ανδρεάτο διοργάνωσε ο ΑΛΟΤΟΠΟΣ | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Απολαυστική συναυλία με τον Γ. Ανδρεάτο διοργάνωσε ο ΑΛΟΤΟΠΟΣΤο βράδυ της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, στην Αποθήκη της Αλατοστάτας. Μετά από πρόσκληση του ΑΛΟΤΟΠΟΥ, ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε για μια ακόμη φορά στον Αλμυρό. Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου σχετικά με την εκδήλωση:

«Με μεγάλη συμμετοχή, πολύ κέφι και εξαιρετική ερμηνεία από τον φίλο του ΑΛΟΤΟΠΟΥ και του Αλμυρού, Γεράσιμο Ανδρεάτο, μπήκε και ο ΑΛΟΤΟΠΟΣ στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Το περασμένο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μαζί με την ορχήστρα του, παρουσίασε ένα  εξαιρετικό λαϊκό πρόγραμμα στην Αποθήκη της Αλατοστράτας, το οποίο περιελάμβανε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων ερμηνευτών.

Είναι τιμή για τον ΑΛΟΤΟΠΟ αλλά εκτιμούμε και για τον τόπο μας, που μας επισκέπτονται συχνά και παρουσιάζουν την δουλειά τους, καλλιτέχνες τέτοιας αξίας και αναγνώρισης.

Ταυτόχρονα, ο ΑΛΟΤΟΠΟΣ δίνει τα μικρόφωνα και τη σκηνή του σε τοπικούς καλλιτέχνες ομάδες και μπάντες για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που υπάρχει ενδιαφέρον, παράλληλα με το γεγονός ότι το επίπεδο όλων αυτών των ομάδων είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Μπαίνοντας στον 3ο χρόνο λειτουργίας μας, υπενθυμίζουμε απλά ότι αυτό που γίνεται στον ΑΛΟΤΟΠΟ οφείλεται στην ανταπόκριση που υπάρχει από τον κόσμο του Αλμυρού και αυτό μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και ευθύνη για να παρέχουμε στο μέλλον ακόμη καλύτερες υπηρεσίες .»

 
Αφήστε μια απάντηση