1ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο τουρνουά προετοιμασίας βόλεϊ – Περισσότερες από 140 αθλήτριες θα επισκεφθούν τον Αλμυρό | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

1ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο τουρνουά προετοιμασίας βόλεϊ – Περισσότερες από 140 αθλήτριες θα επισκεφθούν τον ΑλμυρόΤο πρώτο Χριστουγεννιάτικο Διεθνές τουρνουά βόλεϊ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Αλμυρού το τετραήμερο 27 – 30 Δεκεμβρίου.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Αλμυρού και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, διοργανώνουν το τουρνουά προετοιμασίας κορασίδων και παγκορασίδων.

Ο προπονητής του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ.Α. κ. Περικλής Ξύδης δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση: «Είναι η πρώτη φορά που μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση που αφορά το βόλεϊ, θα πραγματοποιηθεί στον Αλμυρό. Πρόκειται για τουρνουά προετοιμασίας που θα διαρκέσει 4 ημέρες και θα λάβουν μέρος 8 ομάδες.

Περίπου 140 αθλήτριες θα βρεθούν στο κλειστό γήπεδο του Αλμυρού, όπου θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Η διεξαγωγή του τουρνουά θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην προετοιμασία των αθλητριών για τη συνέχεια των πρωταθλημάτων. Είμαστε πολύ χαρούμενη που ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός θα γίνει επιτέλους στο μέρος μας. Πιστεύουμε πως θα συμβάλλει στην ενίσχυση και διαφήμιση τόσο του βόλεϊ, όσο και του τόπου μας».

Στο τουρνουά συμμετέχουν: Maritza1, Maritza2 (Βουλγαρία), Πρωταθλητές Πεύκων, Αργώ Βόλου, Οίαξ Ναυπλίου, Διόνυσος 1, Διόνυσος 2 και Γ.Σ. Αλμυρού.

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει το Πρωί της Πέμπτης στις 09:00, με τα κορίτσια του Γ.Σ.Α να αντιμετωπίζουν τη Maritza1.
Αφήστε μια απάντηση