Μονοήμερη εξόρμηση με το σύλλογο Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και περιχώρων «η Στάνη» στο Καρπενήσι
Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων, η Στάνη, πραγματοποίησε με μέλη και φίλους, μονοήμερη εκδρομή στις 9 Νοεμβρίου στο Καρπενήσι.

Η εκδρομή ήταν, όπως πάντα, άψογα οργανωμένη από το Τουριστικό Γραφείο της συντοπίτισσάς μας κ. Μίνας Τελκή, η οποία και μας συνόδεψε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Πρεβεζιάνος και τα μέλη του συμβουλίου που συμμετείχαν, προσέφεραν για ακόμη μία φορά, υπηρεσίες γαστρονομικής εξυπηρέτησης με πολλά εδέσματα, που παρασκεύασαν ή χορήγησαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Η αναχώρηση έγινε το πρωί από την Ευξεινούπολη. Μετά από στάση στη Λαμία για το πρωινό  καφεδάκι, αναχώρηση για την ορεινή Ευρυτανία. Περνώντας μια καταπράσινη διαδρομή και με στάση στα «βήματα» της Παναγιάς, φτάσαμε στην Ι.Μ. της Παναγίας Προυσιώτισσας, ένα από τα σημαντικότερα προσκυνηματικά κέντρα της Ορθοδοξίας, καθώς φιλοξενεί την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Προυσιώτισσας, η οποία είναι έργο του Ευαγγελιστή Λουκά. Επόμενη στάση το Μικρό Χωριό, όπου οι εκδρομείς γευμάτισαν σε παραδοσιακή ταβέρνα. Τον απογευματινό καφέ τον χάρηκαν στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη πλατεία και νωρίς το βράδυ, η εκδρομή του συλλόγου τερμάτισε στην Ευξεινούπολη με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Από πλευράς συλλόγου συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Πρεβεζιάνος, ο ταμίας, κ. Δημήτριος Πρεμέτης και από την εξελικτική επιτροπή, ο κ. Νικόλαος Χουσιάδας.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή που δείχνουν στο κάλεσμα του Δ.Σ. στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, την κ. Μίνα Τελκή για την άψογη συνεργασία και την πολύχρονη υποστήριξη που δείχνει προς το σύλλογο και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία, οικογενειακή ευτυχία, αγάπη και χαρά!

 

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.