Την Παρασκευή ο Προϋπολογισμός 2019 και το τεχνικό πρόγραμμα στο Δημοτικό Συμβούλιο | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Την Παρασκευή ο Προϋπολογισμός 2019 και το τεχνικό πρόγραμμα στο Δημοτικό ΣυμβούλιοΜε δυο τελευταίες συνεδριάσεις κλείνει η χρονιά με τους Δημοτικούς Συμβούλους, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου. Κύρια θέματα η έγκριση του Προϋπολογισμού και στοχοθεσίας 2019 και το τεχνικό πρόγραμμα. Ακολουθούν οι προσκλήσεις συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου:

Καλείστε να προσέλθετε  στην 27η   Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα, την 28η  του μηνός Δεκεμβρίου  του έτους 2018, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 18.30΄ μ.μ. για συζήτηση  και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:      

      Έγκριση Προϋπολογισμού και στοχοθεσίας του Δήμου, οικον. έτους 2019.

 

Καλείστε να προσέλθετε  στην 26η   Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση, στο Δημοτικό Κατάστημα, την 28η  του μηνός Δεκεμβρίου  του έτους 2018, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 18.00΄ μ.μ. για συζήτηση  και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:   

  1. Διατύπωση γνώμης, επί της ΜΠΕ μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά βιοέλαια ισχύος 0,995 MW, της εταιρείας «ENERGY CONSULTING & DESING IKE» με διακριτικό τίτλο «ENCORE» η οποία θα εγκατασταθεί στη θέση «Κουρί» του οικισμού Αργιλλοχωρίου της Δ.Κ. Αλμυρού της Δ.Ε. Αλμυρού, της Π.Ε. Μαγνησίας.
  2. Διατύπωση γνώμης, επί του φακέλου Μ.Π.Ε. και Σ.Δ.Ε.Α. της δραστηριότητας «Εγκατάσταση και λειτουργία λατομείου μαρμάρων, έκτασης 86.000 τ.μ., στη θέση Περδικοράχη της Τ.Κ. Φυλάκης, του Δ. Αλμυρού, της Π.Ε. Μαγνησίας», φερόμενης ιδιοκτησίας της SUNNY ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ & ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.».
  3. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 54/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού με θέμα «Έγκριση μελετών και τευχών δημοπράτησης της πράξης «Ανάπλαση εισόδων & παρακείμενων κοινόχρηστων χώρων, ανατολικά της πόλης του Αλμυρού».
  4. Έγκριση τευχών δημοπράτησης της πράξης «Ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας Δ.Κ. Ευξεινούπολης Δ. Αλμυρού».
  5. Έγκριση τευχών δημοπράτησης της πράξης «Ανάπλαση δημοτικής έκτασης με κοινόχρηστο χαρακτήρα, πλησίον κοινοτικού καταστήματος της Τ.Κ. Πλατάνου Δ. Αλμυρού».
  6. Έγκριση σύνταξης συμβολαίου μεταξύ Δήμου Αλμυρού και ιδρύματος «Μορφωτική Σχολή Νεανίδων Στεργίου Γ. Στεργίου» για την ανταλλαγή δημοτικού ακινήτου με ακίνητο ιδιοκτησίας του Ιδρύματος.
  7. Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2019.Αφήστε μια απάντηση