Τρόφιμα διένειμαν οι εθελοντές της “Αλληλεγγύης” | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Τρόφιμα διένειμαν οι εθελοντές της “Αλληλεγγύης”Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, οι εθελοντές της “Αλληλεγγύης”, πραγματοποίησαν τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Η συγκεκριμένη εθελοντική ομάδα, τα τελευταία χρόνια δρα παράλληλα με το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας ή άλλες μεμονωμένες προσφορές συμπολιτών. Πλέον διανέμει τρόφιμα σε 50 οικογένειες, με τις ανάγκες να αυξάνονται πάντοτε στη χειμερινή περίοδο και να προέρχονται σχεδόν απ’ όλα τα μέρη του Δήμου Αλμυρού.

Οι εθελοντές της δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν τους επαγγελματίες εκείνους και απλούς πολίτες της περιοχής μας, που συχνά προσφέρουν ανώνυμα τη βοήθειά τους, επιδεικνύοντας την κοινωνική τους ευαισθησία. Απλά, τονίζουν ότι το συγκεκριμένο κίνημα αλληλεγγύης πρέπει να ενταθεί και να πυκνώσει, καθώς οι καιροί δυσκολεύουν για πολλές φτωχές οικογένειες.

Πάντοτε, φυσικά, ισχύει το αρχικό σύνθημα και στόχος της «Αλληλεγγύης»: «Κανένας να μην πεινάσει στον Αλμυρό».

Θυμίζουμε, ότι όσοι θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω κινητά τηλέφωνα μελών της «Αλληλεγγύης»: 6946 564 475, 6983 517 259 και 6973 577 778.
Αφήστε μια απάντηση