Ο εορτασμός των Θεοφανείων σε Πτελεό και Σούρπη | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Ο εορτασμός των Θεοφανείων σε Πτελεό και ΣούρπηΜε κατάνυξη και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανίων στη Σούρπη και στην παραλία «Νηές», όπου τελέσθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, πλήθος πιστών ανάμεσά τους και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κώστας Νικοβιώτης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σούρπης κ. Σπύρος Γουρναρόπουλος και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίας Τριάδας κ. Γρηγόρης Κωνσταντίνου παρακολούθησαν τον αγιασμό.

Τον σταυρό έπιασε ο Βαγγέλης Παπανικολόπουλος, ενώ στα παγωμένα νερά βούτηξαν και οι: Γιάννης Αποστολόπουλος, Παρασκευή Αλαμανιώτη, Θανάσης Γαρυφάλλου, Κων/νος Φιλοθόδωρος, Δημήτρης Μπάκος και Χρήστος Πατσούρας.

Ευχαριστούμε τον κ. Σπύρο Γουρναρόπουλο για τις φωτογραφίες και το βίντεο που παραχώρησε στην εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού» και το site almyros.gr.

Παρουσία πολλών πιστών τελέσθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων και στον Πτελεό. Φέτος, εξαιτίας της παγωνιάς τελέστηκε κανονικά ο αγιασμός των υδάτων, χωρίς όμως να βουτήξει κάποιος στα παγωμένα νερά του Παγασητικού.

Ευχαριστούμε πολύ τον Βαγγέλη Παπακωνσταντίνου για τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε.
Αφήστε μια απάντηση