Συλλυπητήρια Επιστολή της ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας για το θάνατο του Κων/νου Βαλαμούτη | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Συλλυπητήρια Επιστολή της ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας για το θάνατο του Κων/νου ΒαλαμούτηΔημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας σχετικά με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Βαλαμούτη:

Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας αποχαιρέτησε τον Κώστα Βαλαμούτη ένα σημαντικό κομματικό και αυτοδιοικητικό στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, που υπηρέτησε τον τόπο μας, με όραμα, συνέπεια, ήθος και αγωνιστικό πνεύμα.

Ήταν μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού και αργότερα της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας. Εκλεγμένος με την παράταξη της σημερινής Δημοτικής Αρχής Αλμυρού του Δημήτρη Εσερίδη, διατέλεσε αντιδήμαρχος και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Κοκκωτών.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Δημοσθένης Β. Νταόπουλος εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών της, στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να έχει καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.

 

Γραφείο Τύπου

ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας
Αφήστε μια απάντηση