Η Δήμητρα με 0-3 μέσα στο Σέσκλο, μάλλον «κλειδώνει» την πρωτιά του α’ γύρου
«Η Δήμητρα έδειξε ποιος είναι το «αφεντικό» στην Α’ ΕΠΣΘ» ήταν ο διαδικτυακός τίτλος που δώσαμε από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, μετά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής (προ των εορτών) και την άνετη νίκη τότε της πρωτοπόρου στην Ευξεινούπολη με 3-0 σε βάρος του Σαρακηνού.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος για τη 12η αγωνιστική, οι Ευξεινουπολίτες του Μιχάλη Ανδρωνά (φωτο αρχείου) πέρασαν εύκολα και από το Σέσκλο, κερδίζοντας με 0-3 την Ακρόπολη.

Στο 29’ στην επαναφορά από σουτ του Βούλγαρη στο δοκάρι, ο Αραπίτσας ξανασούταρε και άνοιξε το σκορ.

Μετά από 8 λεπτά, στο 37’, πάλι ο Βούλγαρης σκόραρε με σουτ στη δεξιά γωνία και έγραψε το 0-2,ενώ στο β’ μέρος ο Φούκης ολοκλήρωσε στο 80ο λεπτό με το 0-3.

Στο άλλο ματς που έγινε το Σάββατο ο Σαρακηνός κέρδισε την Αγία Άννα με 2-0.

Στη 13η αγωνιστική, που απομένει προκειμένου να λήξει ο α’ γύρος, η Δήμητρα έχει να αντιμετωπίσει την Αγία Άννα μέσα στην Ευξεινούπολη και προφανώς σκοπεύει να «κλειδώσει» τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΘ.

 

Για τη Γ’ κατηγορία δεν προσήλθε ο Άθλος και η Δημητριάς πήρε το παιχνίδι στα «χαρτιά», με 3-0, ενώ αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου ο αγώνας στα Κανάλια, ανάμεσα στον Απόλλωνα και στον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων.

Αύριο Κυριακή 13/1 ο ΑΠΟΒ υποδέχεται τον Αχιλλέα Αχιλλείου.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.