Γ’ Εθνική: Χωρίς τον αναβληθέντα αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας – ΓΣΑ έγινε η 14η αγωνιστική | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Γ’ Εθνική: Χωρίς τον αναβληθέντα αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας – ΓΣΑ έγινε η 14η αγωνιστικήΣε νέα αναβολή τριών αγώνων του 4ου ομίλου, μεταξύ των οποίων και του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, προχώρησε η ΕΠΟ, λόγω της ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων, μετά τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα.

Έτσι λοιπόν, οι αγώνες Μετέωρα – Αστέρας Ιτέας, Πιερικός – Απόλλων Μακρυχωρίου και Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμυρός μετατέθηκαν για την προσεχή Τετάρτη 16 Ιανουαρίου (ώρα 15:00) από την Κυριακή (13/01) που ήταν προγραμματισμένοι.

Κατά τα άλλα, με τους υπόλοιπους αγώνες της 14ης αγωνιστικής, όπως ήταν κανονικά στο πρόγραμμα δηλαδή, συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε 1ο, 2ο και 4ο όμιλο, αφού αναβλήθηκαν -λόγω χιονιού και ψύχους- οι αγώνες της 13ης, την προηγούμενη Κυριακή. Η 13η αγωνιστική, θα διεξαχθεί εμβόλιμα την μεταπροσεχή Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Τα σκορ και τα γκολ στο ματς Θησέας Αγριάς – Νίκη Βόλου 0-2,  51’ Καρτσαμπάς και 74’ Βουκομάνοβιτς, ενώ στο Ολυμπιακός Βόλου – Οικονόμος Τσαριτσάνης 4-1 13’ πέν. Λώττας, 25’ Ζγκούρι, 71’ πέν. Σερτζίνιο, 85’ Καμπλιώνης – 32’ πέν. Μούλτσιας.

Μετά την αναβολή του αγώνα του Αλμυρού με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, αναμένεται να αλλάξει ημερομηνία ο ημιτελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ανάμεσα στον Αίαντα Σούρπης και στον Αλμυρό. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη (16/1) και φυσικά δεν μπορεί να γίνει. Μάλιστα δεν μπορεί να γίνει ούτε στις 23 του μήνα διότι τότε θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με τον Γ.Σ. Αλμυρού να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου.

Επομένως:

Η 14η αγωνιστική (1η του β’ γύρου) έγινε λοιπόν μετ’ εμποδίων την Κυριακή 13/1:

Α.Ο. Στυλίς – Α.Ο. Σελλάνων 0-1

Φωκικός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1

Θησέας Αγριάς – Νίκη Βόλου 0-2

Αναγέννηση Καρδίτσας – Γ.Σ. Αλμυρού (16/1)

Πιερικός – Απόλλων Μακρυχωρίου (16/1)

Ολυμπιακός Β. – Οικονόμος Τσαριτσάνης 4-1.

Α.Σ. Μετέωρα – Αστέρας Ιτέας (16/1)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Νίκη Βόλου 35

Ολυμπιακός Β. 35

Α.Σ. Μετέωρα* 21

Γ.Σ. Αλμυρού* 19

Αστέρας Ιτέας* 19

Α.Ο. Σελλάνων 18

Θησέας Αγριάς 17

Απόλλων Μακρυχωρίου* 17

Α.Ο. Στυλίς 14

Οικονόμος Τσαριτσάνης 13

Πιερικός* 13

Φωκικός 11

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 10

Αναγέννηση Καρδίτσας* 1.

*Αναγέννηση Καρδίτσας, Γ.Σ. Αλμυρού, Πιερικός, Απόλλων Μακρυχωρίου, Α.Σ. Μετέωρα και Αστέρας Ιτέας έχουν από ένα αγώνα λιγότερο.

 

Η 15η αγωνιστική της προσεχούς Κυριακής 20/1:

Α.Ο. Σελλάνων – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Νίκη Βόλου – Α.Ο. Στυλίς

Γ.Σ. Αλμυρού – Φωκικός

Απόλλων Μακρυχωρίου – Θησέας Αγριάς

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Αναγέννηση Καρδίτσας

Αστέρας Ιτέας – Πιερικός

Α.Σ. Μετέωρα – Ολυμπιακός Β.
Αφήστε μια απάντηση