Το Μπάσκετ της Δήμητρας υπέταξε με 59-56 την πρωτοπόρο Νίκαια 2012 | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Το Μπάσκετ της Δήμητρας υπέταξε με 59-56 την πρωτοπόρο Νίκαια 2012Την ομάδα της Νίκαιας 2012 κέρδισε με 59-56 το Μπάσκετ της Δήμητρας Ευξεινούπολης, στο Κλειστό του Αλμυρού, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, ώρα 6 το απόγευμα, για τη 10η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ στον 1ο όμιλο.

Προηγήθηκε -πριν τις γιορτές- η εύκολη νίκη έδρας κατά του BC Volos, όπου η Δήμητρα υπερείχε σε όλο το ματς, με τη διαφορά να φτάνει και τους 20 πόντους. Το τελικό  αποτελέσματα ήταν 62-49.

Με την πρωτοπόρο Νίκαια, ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα, για τους «πράσινους» της Ευξεινούπολης, που κατήγαγαν θρίαμβο με 59-56.

Έκαναν μια σπουδαία νίκη, ένα υπέροχο ποδαρικό για το 2019. Οι ίδιοι οι παίκτες (φωτο Διονύση Παπαοικονόμου) δηλώνουν, ότι «σήμερα κέρδισε το πάθος, η θέληση και η ψυχή, απέναντι σε μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, καθώς το θέλαμε όσο τίποτα άλλο και το δείξαμε μέσα στο παρκέ. Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε. Καλή αγωνιστική μπασκετική χρονιά με υγεία.»
Αφήστε μια απάντηση