Α.Ο.Σ. «ΔΗΜΗΤΡΑ»: Με λαμπρότητα ο εορτασμός μνήμης του Αγ. Αθανασίου - Λαός Του Αλμυρού

Α.Ο.Σ. «ΔΗΜΗΤΡΑ»: Με λαμπρότητα ο εορτασμός μνήμης του Αγ. Αθανασίου

Μέσα σε άκρως φιλική ατμόσφαιρα και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου 2018, ο εορτασμός της μνήμης του Αγίου Αθανασίου, προστάτη του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», της Νέας Αγχιάλου.

Στις 11:30 π.μ. τελέστηκε αρτοκλασία στο παρεκκλήσι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Συνεταιρισμού, κατά την οποία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου.

Μετά το πέρας της αρτοκλασίας, ακολούθησε δεξίωση στο εκθεσιακό – συνεδριακό κέντρο του Συνεταιρισμού, όπου πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Ιωάννης Κίτσιος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, κατά τον οποίο ανέφερε, μεταξύ άλλων, την ιστορία του Συνεταιρισμού. Ιδιαίτερα στάθηκε στη συνέργεια και τη συνεργασία, χαρακτηριστικά που έχουν συμβάλλει για την εξέλιξη και ανοδική πορεία της «ΔΗΜΗΤΡΑΣ» όλα αυτά τα χρόνια.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης συμπίπτουν με τη συμπλήρωση των εκατό και πλέον χρόνων από την ίδρυση του Συνεταιρισμού.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.