Βόλεϊ Παγκορασίδων: Απολλώνιος – ΓΣΑ 0-3
Απίστευτη εμφάνιση των Παγκορασίδων του ΓΣΑ και του Αλμυριώτικου Βόλεϊ μέσα στη Λάρισα και νίκη με 0-3, στη φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επί του Απολλώνιου, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

Τα σετ κατά σειρά: 11-25, 19-25 και 14-25.

Η σύνθεση των Κοριτσιών του Περικλή Ξύδη: ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΞΥΔΗ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΤΣΑΝΗ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΚΩΤΟΥΛΑ, ΚΥΡΙΤΣΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΝΑΤΖΙΟΥ, ΜΑΥΡΟΓΕΝΝΗ, ΚΟΥΤΕ και ΜΑΧΑ.

 

Βόλεϊ Γυναικών: ΓΣΑ – Σκόπελος 3-0

Με μια ακόμη εύκολη νίκη 3-0 επί της Σκοπέλου κρατάει την πρωτιά στον όμιλό του το Τμήμα Γυναικών του Αλμυριώτικου Βόλεϊ του ΓΣΑ, που έγινε  το Σάββατο 19/1/2019 στο κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού, στις 9.45.

Χωρίς ήττα οι Αλμυριώτισσες (με 18 βαθμούς σε 6 αγώνες) και μόνο μ’ ένα σετ παθητικό, εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα χαθεί πλέον η πρώτη θέση, που οδηγεί στα play off  και μάλιστα ως πρώτη ομάδα θα πάει σε ευνοϊκή κλήρωση, με τον τρίτο του Η ομίλου της Στερεάς Ελλάδας.

Τα σετ 25-10, 25-13 και 25-20.

ΓΣΑ (προπονητής ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΞΥΔΗΣ): ΜΑΚΑΝΙΚΑ, ΠΑΝΤΑΖΗ, ΜΗΤΣΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΣΙΓΑΝΗ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΞΥΔΗ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΤΣΑΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΑΥΡΟΓΕΝΝΗ, ΚΟΥΤΕ και ΚΥΡΙΤΣΗ.

 

-Το προσεχές (τελευταίο) Σάββατο του μήνα (26/1) οι Γυναίκες έχουν ρεπό, ενώ την άλλη μέρα, Κυριακή 27/1 οι Κορασίδες αντιμετωπίζουν τον Ασκληπιό στον Αλμυρό, ώρα 4 το απόγευμα.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.