Δέσμευση Σ. Γιαννακίδη προς τον Δήμαρχο Δ. Εσερίδη για την ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει Νηές – Πτελεό
Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Αλμυρού κ. Δημητρίου Εσερίδη, σχετικά με συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Στάθη Γιαννακίδη:

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στάθη Γιαννακίδη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Υφυπουργός Εσωτερικών, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκπρόσωπος της Υφυπουργού Οικονομικών, κας Κατερίνας Παπανάτσιου και ο Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Κύριο θέμα της συνάντησης υπήρξε η Βελτίωση και ασφαλτόστρωση της δημοτικής παραλιακής οδού που συνδέει τις Νηες Σούρπης με την Αγία Μαρίνα Πτελεού, που αποτελεί χρόνιο αίτημα των δημοτών και έχει ήδη εκπονηθεί μελέτη από τον Δήμο για την υλοποίησή του.

Πρόκειται για ένα έργο, που συμβάλλει καθοριστικά στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη με τη διεύρυνση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και δίνει υπεραξία στην οικονομία της περιοχής. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα της περιοχής που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής και δύναται να αξιοποιήσει τους φυσικούς πόρους.

Ο Υφυπουργός κ. Στάθης Γιαννακίδης κατανοώντας τη σημαντικότητα του έργου για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, δήλωσε πως θα προβεί στη χρηματοδότηση αυτού.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό κ. Στάθη Γιαννακίδη για τη χρηματοδότηση του έργου προϋπολογισμού 1.500.000€, καθώς και την Υφυπουργό Εσωτερικών κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, την Υφυπουργό Οικονομικών, κα Κατερίνα Παπανάτσιου και τον Βουλευτή Μαγνησίας, κ. Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο για την υποστήριξή τους. Με την ενέργειά τους αυτή συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.