Με μουσικοχορευτικό ταξίδι στην Ελλάδα η κοπή πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρύναινας - Λαός Του Αλμυρού

Με μουσικοχορευτικό ταξίδι στην Ελλάδα η κοπή πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρύναινας

Το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρύναινας “Η Όθρυς”, στο κέντρο εκδηλώσεων Καλτσάς.

Ο π. Χρήστος Μπούντης ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα, ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου. Η πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου κα Χουλιαρά Βασιλική καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ στη σύντομη ομιλία της ανέφερε τις δράσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος κατά το προηγούμενο έτος. Ιδιαίτερα, τόνισε την προσπάθεια που γίνεται πλέον από όλα τα μέλη του Συλλόγου, για την απόκτηση παραδοσιακών φορεσιών.

Φίλοι και μέλη του Συλλόγου έδωσαν δυναμικό παρόν δείχνοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά τη στήριξή τους σε κάθε εγχείρημα. Ανάμεσά τους βρέθηκαν: η υφυπουργός Εσωτερικών κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Καλτσογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών κ. Μιχάλης Μακρής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κώστας Νικοβιώτης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλμυρού κ. Ευάγγελος Καλαντζής.

Ακολούθησε η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα τρία τμήματα του Συλλόγου, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

(Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/pg/olaostouAlmyroualmyros/photos/?tab=album&album_id=2484932284853476 )


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.