Η κοπή πίτας του Χορευτικού Ομίλου Αλμυρού - Λαός Του Αλμυρού

Η κοπή πίτας του Χορευτικού Ομίλου ΑλμυρούΤο μεσημέρι της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Χορευτικού Ομίλου Αλμυρού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

Παρουσία πλήθους κόσμου, ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλμυρού π. Γεώργιος Μπέκας, ευλόγησαν την πίτα, ευχόμενοι προς όλους καλή χρονιά.

Ο κ. Κώστας Γκουντάρας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τόνισε την προσπάθεια που γίνεται από τα μέλη του ΧΟΑ για τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, η Εντεταλμένη σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού κα Μαρία Σταυραντώνη και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου.

Τα επτά τμήματα του ομίλου, παρουσίασαν χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Ευχόμαστε καλή χρονιά με πολλά ακόμη έτη προσφοράς του ΧΟΑ στην περιοχή μας.

(Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/pg/olaostouAlmyroualmyros/photos/?tab=album&album_id=2488181127861925 )


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.