Με βραβεύσεις η κοπή πίτας του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Α | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Με βραβεύσεις η κοπή πίτας του τμήματος στίβου του Γ.Σ.ΑΤο απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας, του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Α, στο Smart cafe στον πεζόδρομο Αλμυρού.

Γονείς, αθλητές, προπονητές, η διοικούσα επιτροπή και ο Εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Αργύρης Ρούσσας, συγκεντρώθηκαν στην γνωστή καφετέρια, όπου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η προπονήτρια Χάιδω Καραπτσιά ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και οι αθλητές Σπύρος Καραλής για την 1η θέση στο μήκος και 2η θέση στο τριπλούν στο Πανελλήνιο Προτάθλημα ΠΠΑ – ΠΚΑ το 2018, και η Αναστασία Τσομπάνογλου για την 6η θέση στα εμπόδια στο Πανελλήνιο Προτάθλημα ΠΠΑ – ΠΚΑ το 2018.

Τυχεροί της εκδήλωσης ο μικρός Γιώργος Καραλίδης από το μικρό τμήμα και η Αναστασία Τσομπάνογλου από το αγωνιστικό τμήμα του στίβου, που κέρδισαν από μια δωροεπιταγή για αγορές αθλητικών ειδών και ειδών ένδυσης.

Η διοικούσα επιτροπή και οι προπονητές ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον κ. Γιώργο Καραπτσιά και τον κ. Βασίλη Κουτσογιάννη για τις δωροεπιταγές και το ζαχαροπλαστείο Ελληνικόν για τη βασιλόπιτα.

 

 
Αφήστε μια απάντηση