Βόλεϊ Γυναικών: Α.Ο.ΣΚΟΠΕΛΟΥ -ΓΣΑ 0-3 σε θριαμβευτικό φινάλε | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Βόλεϊ Γυναικών: Α.Ο.ΣΚΟΠΕΛΟΥ -ΓΣΑ 0-3 σε θριαμβευτικό φινάλε 

«Από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες η Σκόπελος έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ, είχε πάθος και έναν υπέροχο κόσμο στο πλευρό της που ήταν κοσμιότατος . Ευχόμαστε καλή συνέχεια στα μπαράζ. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία στο υπέροχο νησί σας!!!»

Με την παραπάνω ανάρτησή του στο facebook, ο προπονητής Βόλεϊ του ΓΣΑ Περικλής Ξύδης συμπυκνώνει τις εντυπώσεις του από τον τελευταίο για φέτος αγώνα πρωταθλήματος Γυναικών, που κατατάσσει πρώτες στη βαθμολογία και με διαφορά βαθμών ιις Αλμυριώτισσες.

Το παιχνίδι έγινε το Σάββατο  Φεβρουαρίου, ώρα 8 το βράδυ και για τις Γυναίκες του Αλμυριώτικου Βόλεϊ, αυτός ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος, ήταν αγώνας – γιορτή, αφού οι Αλμυριώτισσες ήδη είναι πρώτες στη βαθμολογία, με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες και περιμένουν το προσεχές Σάββατο 16/2, ώρα 4 το απόγευμα, το νοκ άουτ μπαράζ ανόδου στο Κλειστό του Αλμυρού,  με αντίπαλο τον τρίτο του Ε΄Ομίλου Γ.Σ. Λαμίας.

Την προηγούμενη μέρα Παρασκευή 15/2 το βράδυ θα γίνει το πάρτι και η κοπή της πίτας όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Βόλεϊ και της Ακαδημίας.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, ώρα 4 το απόγευμα, οι Παγκορασίδες υποδέχονται τη Νίκη Βόλου για τη 2η αγωνιστική του δικού τους πρωταθλήματος, που έχουν ήδη μια νίκη.

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8

Οι ομάδες που θα προκριθούν στην Γ’ φάση  των 8 θα αγωνισθούν σε διπλούς αγώνες με κλήρωση της έδρας.

Οι ομάδες που θα προκριθούν από τη φάση των 8 θα αγωνισθούν στο F4

 

FINAL 4

Το F4 θα γίνει σε 3 ημέρες (ένας προς όλους) με κλήρωση των ομάδων.

 

ΑΝΟΔΟΣ

Η 1η ομάδα από το F4 θα ανέλθει στη Β’ Εθνική Κατηγορία βόλεϊ.
Αφήστε μια απάντηση