Ολοκληρώθηκε το WINTER CAMP 2019
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8o Winter camp kyokushin karate, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην όμορφη πόλη των Δελφών και στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019.

Μια συνάντηση θεσμός για τους αθλητές, μία  αθλητική δοκιμασία σώματος και πνεύματος.

Εβδομήντα αθλητές από τα dojo  του Αλμυρού, της Νέας Αγχιάλου, της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και ανεβάζοντας την τεχνική τους κατάρτιση.

Για πρώτη φορά, η διαμονή των αθλητών και των γονέων έγινε στους Δελφούς στο hotel  Iniohos και Δελφοί Palace. Οι εξωτερικές προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν δίπλα από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, όπου η άγρια ομορφιά της φύσης και το παγωμένο τοπίο ανέβασαν στα ύψη την αδρεναλίνη και το επίπεδο δυσκολίας των προπονήσεων.

Εκτός από της υπαίθριες προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν και 3ωρες προπονήσεις στην αίθουσα του ξενοδοχείου.

Το βράδυ του Σαββάτου, όλοι οι αθλητές γίνανε μια οικογένεια και σε αυτό το ζεστό και φιλικό κλίμα κόπηκε η βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν και οι αθλητές που αγωνίστηκαν στο εξωτερικό. Από τη σχολή των Μαχητών τιμήθηκε η Γκρίνια Γεωργία Μαρία και η Γκρίνια Παρασκευή Ειρήνη για τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kyokushin Karate την περασμένη χρονιά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές έδωσε ο sensei Λεωνίδας Αντώνης, ενώ ευχαρίστησε και τους γονείς αυτών, οι οποίοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια και είναι πάντα κοντά μας. Ακόμη ευχαρίστησε τους συνεργάτες του Sensei Γεώργιο Ρόμπο, sensai Ρόμπο Ιωάννη, Ρόμπο Κων/νο για την άψογη συνεργασία μεταξύ τους, τους δασκάλους του Ashihara karate Μπίλα Νικόλαο, Παπαγεωργίου Ζήση , Πολιουδάκη Γεώργιο οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι στο winter camp, την εταιρία Seven Hellas με ιδιοκτήτη τον  Ηλία Μαστρανδρέα για τη χορήγηση του tatami, τα ξενοδοχεία μου μας φιλοξένησαν, τον Κύριο Παναγιώτη Καλτσή που μας ξενάγησε στην αίθουσα τέχνης που βρίσκετε στη villa symbosium και παρουσιάζει την διαχρονική έκθεση του αρχιτέκτονα ζωγράφου Δήμήτρη Ταλαγάνη «Η επιστροφή του Απόλλωνα», καθώς και τον κύριο Παναγιώτη Κουλό υπεύθυνο ξενάγησης του Βοτανικού κήπου για την ξενάγηση στο βοτανικό κήπο.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.