Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή πίτας του Συλλόγου Αν.Ρωμυλίας Ευξεινούπολης | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή πίτας του Συλλόγου Αν.Ρωμυλίας ΕυξεινούποληςΤο απόγευμα της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.
Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός ευλόγησε και έκοψε την πίτα με τη βοήθεια των μικρών χορευτών. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ανδρέας Τσερκεζίδης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.
Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων “Η Στάνη” Γιάννης Πρεβεζιάνος και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης κα Χρύσα Μαρδάκη.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνης Στάμος και η χορεύτρια Σοφία Σπανού ήταν οι τυχεροί, καθώς κέρδισαν τα δύο φλουριά από τη μικρή και τη μεγάλη βασιλόπιτα.
Ευχόμαστε καλή χρονιά, με πολλές επιτυχίες
Αφήστε μια απάντηση