«Θερμό επεισόδιο» στο Δημαρχείο μεταξύ νομικού συμβούλου του Δήμου και Δημάρχου | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

«Θερμό επεισόδιο» στο Δημαρχείο μεταξύ νομικού συμβούλου του Δήμου και ΔημάρχουΣτις 17 Ιανουαρίου φωνές αναστάτωσαν τους παρισταμένους στο Δημαρχείο Αλμυρού. Φαίνεται πως ο δικηγόρος του Δήμου κ. Κοσμάς και ο Δήμαρχος Αλμυρού, αντάλλαξαν «βαριές κουβέντες».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Κοσμάς εργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια, με σύμβαση εντολής αορίστου χρόνου, για την επιμέλεια νομικών θεμάτων και παροχή γνωμοδοτήσεων, όπως και εκπροσώπηση του Δήμου στα Δικαστήρια.

Βάσει δημοσιογραφικών πληροφοριών, ο κ. Κοσμάς προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών, μετά το συμβάν.

Επικοινωνήσαμε με τον ίδιο προς επιβεβαίωση του συμβάντος, ο οποίος δήλωσε στο «Λαό» :

Επιβεβαιώνω το σε βάρος μου (επαναλαμβανόμενο) περιστατικό, που προσβάλει βάναυσα την επαγγελματική μου και προσωπική μου τιμή. Προχώρησα και θα προχωρήσω σε αναφορές σε όλα τα αρμόδια θεσπισμένα από την πολιτεία όργανα . Η προάσπιση των ατομικών-πολιτικών δικαιωμάτων δεν εμποδίζει την ενάσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων. Κάθε άλλο, συμβαδίζουν».

Επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Αλμυρού σχετικά με την είδηση του συμβάντος και προς το παρόν δήλωσε ότι επιφυλάσσεται για δικές του ενέργειες.
Αφήστε μια απάντηση