Ανακοινώσεις Γ.Σ.Α. για έναρξη συνεργασία με Βελιτζέλο Κώστα και λήξη συνεργασία με Αρσένο και Παλάσκα | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Ανακοινώσεις Γ.Σ.Α. για έναρξη συνεργασία με Βελιτζέλο Κώστα και λήξη συνεργασία με Αρσένο και ΠαλάσκαΟ Πρόεδρος τού Γ.Σ.Αλμυρού και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου του Συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν μετά και την επίσημη διακοπή συνεργασίας με τον Προπονητή Αρσένο Στέλιο και τον γυμναστή Παλάσκα Αργύρη για την άψογη συνεργασία που είχαμε στο χρονικό διάστημα αυτό και ευχόμαστε ότι το καλύτερο τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην αθλητική καριέρα τους.

Στέλιο και Αργύρη μπορεί κάποια πράγματα να μην έρχονται όπως θέλουμε στην ζωή αλλά αυτό που μένει μεταξύ των ανθρώπων είναι η πραγματική φιλία.
 
Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βελιτζέλο Κώστα.
Ο εν λόγω τεχνικός είναι 47 ετών,κάτοχος uefa pro,θεωρείται έμπειρος προπονητής,στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες Β κ Γ Εθνικής Κατηγορίας όπως Αναγέννηση Επανωμής, Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου, ΠΑΕ Βέροια, Α.Ο. Τρίκαλα, Μακεδονικό Νεάπολης, Αρης Παλαιοχωρίου και ΑΠΕ Λαγκαδά.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γ.Σ.Αλμυρού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας.Αφήστε μια απάντηση