Ταυτοποιήθηκαν δυο ακόμη δράστες της κλοπής σε κοσμηματοπωλείο του Αλμυρού | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Ταυτοποιήθηκαν δυο ακόμη δράστες της κλοπής σε κοσμηματοπωλείο του ΑλμυρούΗ ασφάλεια Βόλου ταυτοποίησε δύο ακόμη δράστες της κλοπής που είχε σημειωθεί στο κοσμηματοπωλείο του κ. Μπαντή, στις 17 Σεπτεμβρίου 2018.

Στις 9 Οκτωβρίου, είχαν ταυτοποιηθεί δύο από τους δράστες, ηλικίας 31 και 25 ετών, αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Στις 17 Οκτωβρίου με νέα ανακοίνωση της Αστυνομίας, είχε ανακοινωθεί η ταυτοποίηση ακόμη ενός δράστη της κλοπής, ενός 28χρονου επίσης αθίγγανου από το Ζεφύρι Αττικής.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, όπως έγινε γνωστό, ταυτοποιήθηκαν δυο άτομα, επίσης, αθίγγανοι από το Ζεφύρι Αττικής ηλικίας 25 και 22 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου στις 3:25, συμμορία έξι ατόμων έκλεψε το κοσμηματοπωλείο του κ. Μπαντή (πλησίον ταχυδρομείου Αλμυρού) στο κέντρο του Αλμυρού.

Οι αδίστακτοι κλέφτες, αδιαφόρησαν για το συναγερμό αλλά και πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες, στάθμευσαν μπροστά στο κατάστημα με Ι.Χ. μαύρου χρώματος, όπου ένας περίμενε με αναμμένη τη μηχανή και πέντε εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο, σπάζοντας την πόρτα και κλέβοντας στη συνέχεια όσα περισσότερα κοσμήματα μπορούσαν.

Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνεχίζουν τις έρευνες, σε συνδυασμό με αξιοποίηση στοιχείων, καταθέσεων και σε συνεργασία και με άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται κι έκτος δράστης στην υπόθεση.

Προηγούμενα ρεπορτάζ σχετικά με το θέμα μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω link:

Αλμυρός: Συμμορία έκλεψε κοσμηματοπωλείο

Νέα στοιχεία στη διάρρηξη του κοσμηματοπωλείου

Προς εξιχνίαση η κλοπή σε γνωστό κοσμηματοπωλείο του Αλμυρού
Αφήστε μια απάντηση