Μπάσκετ ΓΣΑ: Αγώνας κόντρα στο Διμήνι και βραβεύσεις στην 16η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ - Λαός Του Αλμυρού

Μπάσκετ ΓΣΑ: Αγώνας κόντρα στο Διμήνι και βραβεύσεις στην 16η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘΤην Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αλμυρού, σύμφωνα με την ανάρτηση της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του ΓΣΑ.

Οι λόγοι δεν είναι άλλοι, από τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Γ.Σ.Α με το Διμήνι, καθώς και τη βράβευση της ομάδας του 2008-2009 όπου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ και την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής:

«Καλούμε όλους την Κυριακή στο Κλειστό γήπεδο Αλμυρού, να στηρίξετε την ομάδα του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ώστε να κάνει ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει να είναι μέσα στους στόχους για είσοδο στα playoff της κατηγορίας. Ακόμη, Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης θα βραβεύσει την ομάδα (παίχτες και προπονητή) της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ και την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Σας περιμένουμε όλους να χειροκροτήσετε την ομάδα μας σε μία μέρα ξεχωριστή για το μπάσκετ του Αλμυρού.. “..ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.” Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.»
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.