Εβδομαδιαίες επισκέψεις της Ζέττας Μακρή στον Αλμυρό | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Εβδομαδιαίες επισκέψεις της Ζέττας Μακρή στον ΑλμυρόΣυνάντηση με γνωστούς και φίλους πραγματοποίησε η κα Ζέττα Μακρή, το πρωί της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου, στο Αρχοντικό του Δάσους Κουρί, με αφορμή και την επερχόμενη εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αλμυρού.

Σύμφωνα με την πρώην υφυπουργό, τέτοιες συναντήσεις πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεται για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλμυρού.

Η κα Μακρή δήλωσε στο almyros.gr σχετικά με τη συνάντηση: “Κάνουμε πολλές εβδομαδιαίες συναντήσεις στον Αλμυρό, αλλά τώρα μας ανακαλύψατε. Είναι συνάντηση επιβεβλημένη, με γνωστούς και φίλους που έχουμε δώσει αγώνες μαζί, που αγαπούν την παράταξη και την περιοχή. Συνεπώς και εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο για εμένα να τους συναντώ και να ανταλλάσσουμε απόψεις. Επίσης, προετοιμαζόμαστε και για τη συγκέντρωση που θα έχουμε την Κυριακή, με τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου και πρώην Πρόεδρο της Ν.Δ., κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη”.

 
Αφήστε μια απάντηση