Τρίποντο στη διασκέδαση από τους ΤΙΤΑΝΕΣ στον ετήσιο χορό τους – Δηλώσεις Δ. ΚοντοστάθηΤο βράδυ της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου 2019, οι ΤΙΤΑΝΕΣ Αλμυρού πραγματοποίησαν τον ετήσιο χορό τους στο Αρχοντικό του Δάσους Κουρί.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές, μέλη και φίλοι του συλλόγου, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Κοντοστάθης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους. Χαρακτηριστικά δήλωσε στο almyros.gr: ” Ο σύλλογος έχει ανοδική πορεία. Διανύουμε τον 4ο χρόνο πλέον και έχουμε τη χαρά να μετράμε συνολικά 11 τμήματα. Το ανδρικό, το εφηβικό και το παιδικό τμήμα διακρίνονται στα πρωταθλήματα του νομού μας. Ακόμη, τα παιδιά των ακαδημιών, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς συμμετέχουν σε τουρνουά και φιλικούς αγώνες. Προσπαθούμε διαρκώς, ούτως ώστε ο αθλητισμός και το μπάσκετ να ενταχθούν στις ζωές των παιδιών. Όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τα μέλη και τους χορηγούς μας για την οικονομική υποστήριξη.”

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η κα Μαρία Μαυρατζά Β’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου , παρουσίασε ένα βίντεο με φωτογραφικό υλικό από τη μέχρι τώρα πορεία του Συλλόγου.

Ακολούθησε γλέντι με κέφι και χορό, με την ορχήστρα του Σάκη Βουλτσίδη να ανεβάζει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.