Στην Ιαπωνία εν όψει νέας συνεργασίας θα βρεθεί ο sensei Λεωνίδας Αντώνης και οι συνεργάτες του
Την Τρίτη 5 Μαρτίου αναχωρούν για την Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην πόλη Kόμπε, ο sensei Λεωνίδας Αντώνης δάσκαλος στις σχολές Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου και οι senpai Ρόμπος Κων/νος , Ρόμπος Ιωάννης δάσκαλοι στις σχολές Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου.

Η διεθνής οργάνωση International Karate Organization Kyokushinkaikan Nakamura (I.K.O. NAKAMURA), απηύθυνε πρόσκληση στους Έλληνες sensei, με απώτερο σκοπό τη μελλοντική συνεργασία.

Πρόεδρος της οργάνωσης είναι ο θρυλικός και γνώριμος σε όλο τον κόσμο των πολεμικών Τεχνών μαθητής του αείμνηστου Masutatsu Oyama (Ιδρυτή του kyokushin karate) Makoto Nakamura, ο οποίος είναι ο μοναδικός εν ζωή μαχητής, έχει το ρεκόρ των νικών σε δύο συνεχόμενα παγκόσμια πρωταθλήματα, το 1979 στο 2nd World Open Karate Tournament και το 1984 το στο 3nd World  Open Karate Tournament. Η γνωριμία του Λεωνίδα Αντώνη μαζί του, μετράει 12 χρόνια, από τη συμμετοχή του sensei στο  9nd  World Open Karate Tournament  στο Τόκυο της Ιαπωνίας, στις 16,17,18-09-2007.

Οι Έλληνες sensei θα παραμείνουν στην Ιαπωνία για μια εβδομάδα. Θα προπονηθούν με τους καλύτερους και θα περάσουν ένα τεστ ικανοτήτων, ώστε να αποφασιστεί από την επιτροπή της  παγκόσμιας οργάνωσης  αν θα προχωρήσουν σε συνεργασία.

Το πρόγραμμα και τη φιλοξενία έχει αναλάβει ο επικεφαλής εκπρόσωπος της οργάνωσης και παγκόσμιος πρωταθλητής Daihyo Masanaga Nakamura 8 dan, ο οποίος θα τους υποδεχθεί και θα τους οδηγήσει στο honbu (αρχηγείο).

 

 

 

 

 

 

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα της Ελληνικής αποστολής.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.