Ξεφάντωμα στο Smart cafe με αποκριάτικο πάρτι και live με τους “Καψαλαίους” | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Ξεφάντωμα στο Smart cafe με αποκριάτικο πάρτι και live με τους “Καψαλαίους”Το αδιαχώρητο επικράτησε για μια ακόμη χρονιά στο Smart cafe την Κυριακή 10 και την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης. Οι καρναβαλιστές έκαναν τη γνωστή κάθοδο με τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν κάθε χρόνο στο καρναβάλι, ενώ ο Βασίλης Κουτσογιάννης έκλεψε τις εντυπώσεις ως άλλη cheerleader με την εντυπωσιακή στολή και τη ροζ περούκα. Το θερμόμετρο της διασκέδασης “χτύπησε κόκκινο” με τους καρναβαλιστές και θαμώνες να προετοιμάζονται για την παρέλαση της Καθαράς Δευτέρας.

Την Καθαρά Δευτέρα, μετά το πέρας της καρναβαλικής παρέλασης στην Ευξεινούπολη, ακολούθησε ένα μοναδικό live από τους “Καψαλαίους”. Ο Μάκης και ο Βαγγέλης Καψάλης, με το κέφι και την ενέργειά τους ξεσήκωσαν τους θαμώνες κρατώντας αμείωτο το κέφι για περισσότερες από τρεις ώρες.

Αφήστε μια απάντηση