Ερωτηματολόγιο του #ζωή_αλλάζουμε για τη διαμόρφωση προγράμματος – Δοκίμασέ το και συ! | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Ερωτηματολόγιο του #ζωή_αλλάζουμε για τη διαμόρφωση προγράμματος – Δοκίμασέ το και συ!Αλλάζουμε την πόλη και τα χωριά μας!

Η γνώμη σας μετράει!

 

Δημοσιεύουμε έρευνα του υποψήφιου συνδυασμού #ζωή_αλλάζουμε, με επικεφαλής τη Ζωή Ράππου:

 

Σε μια προσπάθεια συνδιαμόρφωσης του προγράμματος που χρειάζεται ο Δήμος μας, εμείς στο #ζωή_Αλλάζουμε, ζητούμε από εσάς, τους συμπολίτες μας, να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε, με κάποιες πρώτες προτάσεις μας, συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο. Σε κάθε θέμα, έχετε τη δυνατότητα να γράψετε τη δική σας πρόταση. Ο πρώτος κύκλος ερωτηματολογίου αφορά την καθαριότητα και τα αδέσποτα.

Αφού επιλέξετε με ένα κλικ μια, περισσότερες ή και όλες τις επιλογές-απαντήσεις, ή γράψτε μας την άποψή σας. Στο τέλος κάθε κάρτας πάλι με ένα κλικ προχωράτε στην επόμενη κάρτα (παρακαλούμε σε κάθε νέα κάρτα, να πλοηγείστε από την κορυφή της κάρτας, καθώς η οθόνη ανάλογα με το μέγεθος μπορεί να σας κρύβει περιεχόμενο).

Το opinionstage συγκεντρώνει για εμάς την ανώνυμη αποστολή των προτάσεών σας. Στη συνέχεια θα εργαστούμε πάνω σε αυτά, για το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα του Δήμου μας.

 

 

Παρακαλώ συμπληρώστε και το δεύτερο ερωτηματολόγιό μας σχετικά με την Τρίτη Ηλικία και τους νέους και το 3ο σχετικά με την Αγροτική Ανάπτυξη του Δήμου Αλμυρού:

 

2o Ερωτηματολόγιο του #ζωή_αλλάζουμε για τη διαμόρφωση προγράμματος – Παρακαλούμε για τις απαντήσεις σας

 

#ζωή_αλλάζουμε: Πρόταση για Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης Δήμου Αλμυρού – 3ο Ερωτηματολόγιο

 

Η δημόσια διαβούλευση επιτρέπει δομημένη συλλογή ιδεών και απόψεων από τους δημότες και τους συλλογικούς φορείς.

Λειτουργεί ως ένα διαδραστικό εργαλείο υποβολής σύντομων προτάσεων, με σκοπό τη συνδιαμόρφωση του προγράμματος της τετραετίας.
Αφήστε μια απάντηση