Στην ομάδα υποστηρικτών του 4ου Rally Αλμυρός 2019 το «Αρχοντικό»
Το «Αρχοντικό» στο Δάσος Κουρί, εντάσσεται  και φέτος στην ομάδα των υποστηρικτών του  4ου Rally Αλμυρός 2019.

Έπειτα από μία επιτυχημένη συνεργασία το 2018 ο Ο.Μ.Α.Θ. και το «Αρχοντικό» στο  δάσος Κουρί ανανεώνουν την συνεργασία του και για το 2019.

Ειδικά φέτος με τη νέα ειδική διαδρομή που προστίθεται αλλά και το Service Park που τοποθετείται στην είσοδο του Δάσους το «Αρχοντικό» θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο αφού πέραν της συνέντευξης τύπου και της εκδήλωσης της Παρασκευής 10 Μάιου 2019 που θα ανακοινωθεί εν καιρώ  το «Αρχοντικό» θα αποτελέσει και την αιχμή του δόρατος της φιλοξενίας της πόλης προς τις συμμετέχουσες ομάδες του αγώνα τουλάχιστον για το Σάββατο το μεσημέρι.

Το Αρχοντικό θα το βρείτε στο Αισθητικό Δάσος Κουρί του Αλμυρού, σε έναν πολυχώρο περίπου 8 στρέμματα (απόσταση μόλις 1 χιλιομέτρου από τον Αλμυρό Μαγνησίας). Αποτελεί έναν ιδιαίτερο τόπο προορισμού για τις διακοπές σας.

Βρίσκεται στην κυριολεξία περικυκλωμένο από το καταπράσινο δάσος με βελανιδιές Κουρί, ένα μοναδικό στο είδος του δάσος στα Βαλκάνια. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αξίζει να κάνετε κατά τη διάρκεια της διαμονής στο Αρχοντικό είναι οι δραστηριότητες που σχετίζονται με το δάσος: mountain bike, πεζοπορία, μαζική άθληση στο δάσος. Στην έκταση όπου βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα υπάρχουν και τεχνητές λίμνες

Το Αρχοντικό διαθέτει 4 δωμάτια και 2 σουίτες, όλα με εκπληκτική θέα στο δάσος. Το ύφος σύμφωνα με το οποίο είναι διαμορφωμένα αποτελεί έναν καλόγουστο συνδυασμό παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και μοντέρνας αισθητικής.

 

Κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί μεγάλα events, αλλά και ιδιαίτερες στιγμές-δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων συνεστιάσεων.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.