Χρ. Μπουκώρος: Σε ομηρία εκατοντάδες άνεργοι περιμένοντας τα οριστικά αποτελέσματα της 3Κ/2018 | Λαός Του Αλμυρού

Χρ. Μπουκώρος: Σε ομηρία εκατοντάδες άνεργοι περιμένοντας τα οριστικά αποτελέσματα της 3Κ/2018Δημοσιεύουμε Δελτίο Τυπου του Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου, σχετικά με ερώτηση που κατέθεσε για την έκδοση αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ:

Την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ ζητά ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Εσωτερικών, επισημαίνοντας το καθεστώς ομηρίας στο οποίο βρίσκονται εδώ και ένα χρόνο εκατοντάδες άνεργοι, οι οποίοι περιμένουν να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης του ΑΣΕΠ, για θέσεις εργασίας σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση του βουλευτή αναφέρονται τα εξής: «Δεν έχει τέλος ο εμπαιγμός των υποψηφίων που αναμένουν την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ.

Ένας χρόνος έχει περάσει από την έναρξη των διαδικασιών της προκήρυξης, η οποία εξακολουθεί να εξελίσσεται σε φαρσοκωμωδία. Από τον αρχικό στόχο της 30ης Νοεμβρίου του 2018 και τις μετέπειτα υποσχέσεις του Υπουργείου για την έκδοση των αποτελεσμάτων στο τέλος Φεβρουαρίου, πλέον βρισκόμαστε στα μέσα Μαρτίου και ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο, πότε επιτέλους θα εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού!

Την ίδια στιγμή, οι υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων υπολειτουργούν, ενώ πολλοί από τους προσωρινά διοριστέους αναγκάστηκαν να μεταβούν στους Δήμους τοποθέτησής τους, χωρίς να γνωρίζουν αν αυτή θα είναι και η οριστική θέση διορισμού τους» καταλήγει η ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.