Ανακοίνωση από τον βουλευτή Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρο για την επίσκεψη Βούρδα - Λαός Του Αλμυρού

Ανακοίνωση από τον βουλευτή Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρο για την επίσκεψη ΒούρδαΉρθαν με ψευδολογίες

 και αποχωρούν με υποσχέσεις

Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος αναφέρει:

“Η κυριακάτικη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Υποδομών και Μεταφορών Αθ. Βούρδα στον Βόλο είχε όλα τα χαρακτηριστικά προεκλογικής εκστρατείας, με άρωμα άλλων εποχών. Χωρίς να μειώνουμε την αξία της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με όλους τους τοπικούς φορείς, είναι ανάγκη να θυμίσουμε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στους τοπικούς εκπροσώπους της ότι διανύει τον πέμπτο χρόνο διακυβέρνησης της χώρας. Το αποτέλεσμα αυτής της διακυβέρνησης είναι μηδενικό για τη Μαγνησία. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει να επιδείξει το παραμικρό έργο στον Περιφερειακό, στο Λιμάνι , στον Σιδηρόδρομο, στο αεροδρόμιο. Απολύτως τίποτα στα δημόσια έργα και στις υποδομές.

Η υπογραφή της σύμβασης για εκπόνηση μελέτης προκειμένου να τεκμηριωθεί η δυνατότητα ανάπτυξης των συνδυασμένων μεταφορών στη Μαγνησία, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, μας κάνει να πιστεύουμε ότι τώρα, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, τα θυμήθηκαν όλα. Αφήνουν να εννοηθεί ότι μέσα από τη μελέτη θα προκύψει η ανάγκη κατασκευής μαρίνας για γιοτ, σιδηροδρομικής σύνδεσης Βελεστίνου – Αλμυρού, εμπορευματικού κέντρου (το οποίο ήδη έχουν χωροθετήσει με την ΓΑΙΟΣΕ στη Γυρτώνη της Λάρισας), τελεφερίκ Βόλου-Μακρυνίτσας, κ.α.

Ο πολιτικός φορέας που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με μηδενιστικές αντιλήψεις του τύπου «αυτοί που κυβέρνησαν 40 χρόνια μας κατέστρεψαν», με τη χθεσινή υπογραφή ομολογεί απερίφραστα ότι επί 4 και πλέον χρόνια δεν κατόρθωσαν να εκπονήσουν ούτε μια μελέτη για την ανάδειξη και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των υφιστάμενων υποδομών της Μαγνησίας.

Πρόκειται για την ίδια κυβέρνηση που έχει εξαγγείλει τρεις φορές μέχρι σήμερα τη δημοπράτηση του έργου σιδηροδρομική παράκαμψη (S Νέας Ιωνίας) και τώρα υπόσχεται ότι θα το δημοπρατήσει λίγο πριν τις εκλογές! Πρόκειται για την κυβέρνηση που αδυνατεί να συνδέσει το λιμάνι με τον σιδηρόδρομο -μέσω Μπουρμπουλήθρας- ένα έργο μήκους μόλις 700 μέτρων. Πρόκειται για την κυβέρνηση που δεν έχει ενδιαφερθεί και δεν έχει προχωρήσει το έργο της ηλεκτροκίνησης Βόλου – Λάρισας. Είναι η κυβέρνηση που δεν έχει κατασκευάσει ούτε ένα μέτρο(!) στον περιφερειακό δακτύλιο του Βόλου. Άλλωστε, για να μην το κουράζουμε, είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρώσει κανένα έργο και που δεν έχει βάλει ούτε… καρφί στη Μαγνησία. Τα λόγια τους, οι προθέσεις τους και οι υποσχέσεις τους, δεν έχουν καμία αξία.

Έχει όμως αξία να ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο η μελέτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε λίγους μήνες θα την αξιοποιήσει”καταλήγει η ανακοίνωση του βουλευτή Μαγνησίας.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.