Μαθητεία: Ενημερώσεις των μαθητών για τα επαγγελματικά δικαιώματα
Συνεχείς είναι οι δράσεις εκπαιδευτικών και μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρόυ.

Στα πλαίσια του προγράμματος της μαθητείας, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητευόμενους της Γ΄ φάσης μαθητείας σχολικού Έτους 2018-19.

Η εκδήλωση είχε θέμα «Υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας». Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν η κυρία Ηλιδάκη Μάγδα, προϊσταμένη της δ/νσης υγιεινής και ασφάλειας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και ο κύριος Παναγιώτης Υδραίος, ηλεκτρολόγος μηχανικός – επιθεωρητής του ανωτέρω τμήματος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μαθητευόμενοι όλων των ειδικοτήτων.

Το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου, στον χώρο της βιβλιοθήκης του σχολείου, πραγματοποιήθηκε ακόμη μια ενημέρωση. Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν η κα Αμανατίδου Ελένη Δρ. Διεύθυνσης Ανάπτυξης στην ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων, ο κ. Τσαμπίρας Ηλίας διευθυντής στη Διεύθυνση Μεταφορών Μαγνησίας και η κα Παναγιώτου Δήμητρα προϊστάμενη του Δημόσιου ΚΤΕΟ.

Οι ομιλητές παρουσίασαν στους μαθητευόμενους αναλυτικά τα επαγγελματικά τους δικαιώματα, τόσο μετά την αποφοίτησή τους από το πρόγραμμα της μαθητείας, όσο και για τις δυνατότητες και τα δικαιώματα που τους παρέχει η πιστοποίηση επιπέδου 5.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.