Χρ. Μπουκώρος: Καθυστερεί η αποπληρωμή των ανταποκριτών του ΟΓΑ - Λαός Του Αλμυρού

Χρ. Μπουκώρος: Καθυστερεί η αποπληρωμή των ανταποκριτών του ΟΓΑΤην αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην αποπληρωμή των ανταποκριτών του ΟΓΑ επισημαίνει, με ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, ζητώντας από τον αρμόδιο υπουργό να προβεί στην άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας, «Έντονες και δικαιολογημένες είναι οι διαμαρτυρίες των ανταποκριτών του ΟΓΑ που εδώ και τέσσερις περίπου μήνες περιμένουν την αποπληρωμή τους, για το τελευταίο δίμηνο του 2018.

Η τελευταία καταβολή αποζημιώσεων προς τους ανταποκριτές έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο και αφορούσε το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2018.

Ωστόσο, από το Δεκέμβριο μέχρι και σήμερα οι εργαζόμενοι στους Δήμους, ανταποκριτές του Ο.Γ.Α. δεν έχουν λάβει ούτε ευρώ από τα δεδουλευμένα τους, για το διάστημα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου του 2018.

Η μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων αποδοχών, έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους ανταποκριτές, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να επαναληφθούν τα φαινόμενα μαζικής αποχής από την εργασία τους, όπως και το 2017» καταλήγει η ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας.  

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.