Επιτυχημένη η φιλανθρωπική εκδήλωση της Ένωσης Επαγγελματιών για την Κιβωτό του Κόσμου


Το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού για την Κιβωτό του Κόσμου.

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και επίσημοι, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, που έλαβε χώρο στο Αρχοντικό του Δάσους Κουρί.

Η αντιπρόεδρος της Ένωσης κα Μίνα Τελκή, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και εν συντομία ανέφερε τον σκοπό της «Κιβωτού» τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η Κιβωτός του Κόσμου ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα, από την πατέρα Αντώνιο με όπλα την αγάπη, την προσφορά, τη στοργή και τη φροντίδα… Με μοναδικό σύμμαχο την «Εν Χριστό Αγάπη» και με όσα μέσα διαθέτουν ο πάτερ Αντώνιος και οι συνεργάτες του εντάσσουν τους ανθρώπους σε μια ευρύτερη οικογένεια που η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι καθημερινότητα. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, οι ισότιμες σχέσεις και η έννοια της αγάπης είναι οι αρχές που διέπουν την πορεία της Κιβωτού. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξή σας.»

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την υλοποίηση της εκδήλωσης, ενώ ανέφερε πως ο κ. Τσιάπρας, με αφορμή τα 40 χρόνια από τη λειτουργία της επιχείρησής του, κέρασε όλους τους καφέδες, με σκοπό το αντίτιμο της εισόδου να προσφερθεί αποκλειστικά στην Κιβωτό.

Τα παιδιά της Κιβωτού τραγούδησαν για τους παρευρισκόμενους, ενώ την εκδήλωση  πλαισίωσε μουσικά ο Φώτης Τάμπας, που για δυο ώρες περίπου διασκέδασε το κοινό.


Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.