Εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό από το Ινστιτούτο Αισθητικής Face & Body | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό από το Ινστιτούτο Αισθητικής Face & BodyΤο Σάββατο 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση του Ινστιτούτου Αισθητικής Face & Body, στο Βόλο.

Θέμα της εκδήλωσης, η Ολιστική Προσέγγιση της Ομορφιάς και κύριος σκοπός της η συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την οικονομική ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου». Η κα Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη, ιδιοκτήτρια του Ινστιτούτου, αισθητικός και απόφοιτος του ΤΕΙ Αθηνών, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, ενώ έδωσε και Συμβουλές Ομορφιάς για τις κυρίες όλων των ηλικιών. Ακολούθησε η κα Καραπτσιά Χάϊδω, γυμνάστρια η οποία παρουσίασε τα οφέλη της Γιόγκα και του Πιλάτες στην υγεία και το σώμα. Τέλος, η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος κα Τιτίκα Χουλιαρά ενημέρωσε το κοινό σχετικά με το θέμα της διατροφής και της αποτοξίνωσης.

Η κα Κοτζαπαναγιώτη, μετά το τέλος της εκδήλωσης, ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της καφετέρειας «4 Εποχές» κ. Καρμπά Κωνσταντίνο. Ιδιαίτερα τόνισε, πως το κουτί οικονομικής ενίσχυσης για την Κιβωτό, θα βρίσκεται στο Ινστιτούτο αισθητικής έως την Κυριακή του Θωμά (5 Μαΐου), για όποιον συμπολίτη μας επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά.
Αφήστε μια απάντηση