Εντυπωσιακή επίδειξη μόδας ΑμεΑ στον Βόλο – Συμμετοχή της Μ. Χατζέλα στο ξεχωριστό fashion show | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Εντυπωσιακή επίδειξη μόδας ΑμεΑ στον Βόλο – Συμμετοχή της Μ. Χατζέλα στο ξεχωριστό fashion showΗ 4η Πανελλήνια επίδειξη μόδας για άτομα με αναπηρίες πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Βόλο, τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019.

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Βόλου, παρουσία πλήθους κόσμου, πολιτικών και φορέων της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας, δόθηκε ηχηρό μήνυμα ισότιμης συμμετοχής των ΑμεΑ στην καθημερινότητα.

Την παρουσίαση της φαντασμαγορικής εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν το σωματείο «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι», ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Παγκόσμια Αγκαλιά» και το Σωματείο Αναπήρων «Ιππόκαμπος» με τη στήριξη της Περιφέρεια Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου, ανέλαβε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος, ενώ guest star ήταν ο μετρ υψηλής ραπτικής Μάιλ Νικολάτος.

Σε αυτή την ξεχωριστή επίδειξη μόδας, συμμετείχαν παραολυμπιονίκες, οι οποίοι άνοιξαν τη διοργάνωση υπό τον εθνικό ύμνο, καθώς και μοντέλα που εναλλάσονταν επί σκηνής με τα άτομα με αναπηρίες, παρουσιάζοντας δημιουργίες από καταστήματα ένδυσης του Βόλου.

Ανάμεσα στα μοντέλα που συμμετείχαν στην ξεχωριστή αυτή διοργάνωση, βρέθηκε και η συντοπίτισσά μας Μαριάννα Χατζέλα, η οποία δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Έχω συμμετάσχει στο παρελθόν σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ως μοντέλο στην Αθήνα, δίπλα στο σχεδιαστή κ. Θεόδωρο Τρανούλη. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο βόλου, ήταν κατά τη γνώμη μου υψηλής κοινωνικής αξίας για όλους μας. Ευχαριστώ την πρόεδρο του Συλλόγου «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι» κα Σύλβια Αντώναρου για τη δυνατότητα που μου έδωσε να συμμετάσχω στη συγκεκριμένη εκδήλωση ως μοντέλο. Επίσης ευχαριστώ την πρόεδρο του «Παγκόσμια Αγκαλιά» για την υποστήριξη και για την εμπειρία που μου πρόσφεραν να γνωρίσω από κοντά Παραολυμπιονίκες που τιμούν, δοξάζουν τη χώρα μας, ενώ μας δίνουν μαθήματα ζωής καθημερινά παρακινώντας μας να αλλάξουμε συμπεριφορές. Πρέπει λοιπόν να αλλάξει πρώτα ατομικά ο καθένας από εμάς, ώστε να αλλάξει όλη η κοινωνία μας».
Αφήστε μια απάντηση